Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici film  Sageata  Festivalul TIFF 2004

Ia-ţi cortul şi hai la TIFF!!!


mai 2004
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Eşti student? Iubeşti filmul? Ai cort? Vrei să economiseşti ceva bani, dar să şi vezi ceva filme bune?

Dacă răspunsul e da, atunci nu rămîne decît să vii la Cluj, în perioada 28 mai-6 iunie. Organizatorii TIFF cu sprijinul Prim[riei Cluj-Napoca s-au gîndit să-ţi facă o mare bucurie: pe malul Someşului, vis-a-vis de parcul Iuliu Haţieganu, mai exact în Cartierul Grigorescu, B-dul 1 Decembrie, se va amenaja un camping special pentru toţi cei îndrăgostiţi de film!

Nu trebuie decît să scrii la adresa de mail [email protected], să spui cum te numeşti, cu cîţi prieteni ai de gînd să vii şi care sunt zilele exacte pe care le veţi petrece la Cluj. Nimic mai simplu!

Organizatorii vor avea grijă de tine punîndu-ţi la dispoziţie nu numai excelenta locaţie pentru cortul tău (la numai 15 minute de centru şi cinematografele în care vor rula cele 80 de filme ale ediţiei TIFF 2004) ci şi servicii sanitare (toalete ecologice şi duşuri), şi o atentă securitate oferită de Total Security.

Pe site vei găsi şi informaţii legate de costurile biletelor - studenţii au parte de reduceri! E clar: ai toate motivele să fii la Cluj la Festival!

Atenţie: cum ajungi trebuie să dai de veste organizatorilor la Info Desk-ul amenajat la Casa de Cultură a Studenţilor. De-acolo vei fi condus spre locul în care îţi vei instala "casa"! Nu sta pe gînduri! Hai la TIFF! Toate articolele despre Festivalul TIFF 2004


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Redacţia LiterNet


Alte articole

 Morbid şi voyeurist - Alejandro Amenábar, Carmen Mezincescu
 3X3: Kim Ki-Duk, Carmen Mezincescu
 3X3: Lars von Trier, Carmen Mezincescu
 3X3: Wong Kar-wai, Carmen Mezincescu
 De ce e cool TIFF (ediţia 2004), Carmen Mezincescu
 Toate articolele despre Festivalul TIFF 2004


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer