octombrie 2009
OuiBaDa
OuiBaDa, mai mult decît un balet, este o piesă de teatru coregrafic.

100% românesc, OuiBaDa nu îl pune în scenă numai pe român, ci fiinţa umană în general. OuiBaDa este mai mult decît un spectacol. Reprezintă o lume specifică lui Gigi unde absurdul se îmbină cu momentele de tandreţe, duritatea cotidianului cu emoţia poetică, umorul cu amorul...

Sîmbătă 24 octombrie şi duminică 25 octombrie 2009, ora 19.00, Sala Rondă
OuiBaDa
Un spectacol de: Gigi Căciuleanu
Scenografie: Corina Gramoşteanu
Distribuţia: Cristina Babalac, Paul Cimpoieru, Rasmina Luisa Calbajos, Doina Nicoleta Georgescu, Lari Cosmin Giorgescu, Cătălina Ana Gubandru, Szasz Levente, Ana Pepine, Lelia Marcu, Cristian Nanculescu, Arcadie Rusu, Casandra Oana Stelea
Vizual: Alexandru Daniel Apostol
Lumini: Alin Popa
Producător: Fundaţia Art Production
Spectacol realizat cu sprijinul CNDB.

Preţul unui bilet pentru acest spectacol este de 15 lei (10 lei cu reducere pentru studenţi, elevi, pensionari). Biletele se pot achiziţiona de la sediul CNDB înainte de începerea spectacolului. Rezervări se pot face la adresa [email protected] fiind valabile doar după confirmarea scrisă din partea organizatorilor. Nu se pot face rezervări prin e-mail în ziua reprezentaţiilor.

De: Gigi Căciuleanu Regia: Gigi Căciuleanu Cu: Cristina Babalac, Rareş Budileanu, Rasmina Luisa Calbajos, Doina Nicoleta Georgescu, Lari Cosmin Giorgescu, Cătălina Ana Gubandru, Szasz Levente, Anca Loghin, Lelia Marcu, Cristian Nănculescu, Arcadie Rusu, Casandra Oana Stelea.