decembrie 2009
Revista Film Menu a ajuns la numărul 3. Lansarea va avea loc în zilele de 12 şi 13 decembrie 2009 şi va fi marcată de două evenimente:
1. Sâmbătă 12 decembrie 2009, ora 16:
Cineclub FILM MENU special, ultimul al acestui an, în cadrul căruia va fi proiectat filmul Fanny şi Alexander (1982) al lui Ingmar Bergman în varianta integrală de 5 ore (cu o pauză, subtitluri în limba engleză)

2. Duminică 13 decembrie 2009, ora 21:
O petrecere de Crăciun împreună cu KarpovKasparov la subBufet (str. Budişteanu, numărul 10)

Numărul trei al revistei conţine un dosar dedicat cărţilor de cinema. Printre alţii, Siegfried Kracauer, André Bazin, Christian Metz, François Truffaut, Lotte Eisner, Walter Murch, Luc Dardenne, Katharine Hepburn sau John Cassavetes sunt prezenţi în articolele dosarului. În alte rubrici, unor cineaşti precum Jean Eustache, Aleksandr Dovjenko, Robert Bresson, Jose Luis Guerin, Charlie Kaufman, Jean-Pierre şi Luc Dardenne, Maurice Pialat sau Hayao Miyazaki le-au fost dedicate articole ample. De asemenea festivalurile Astra din Sibiu şi Anim'est din Bucureşti, dar şi Zilele Filmului Hispanic de la Bucureşti au fost urmărite şi analizate de redactorii noştri.

Film Menu este o revistă de cinema iniţiată şi sprijinită de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "Ion Luca Caragiale" din Bucureşti şi realizată de studenţi ai facultăţii de film din cadrul universităţii. Este distribuită gratuit în format print în cadrul evenimentelor organizate de redacţia Film Menu şi poate fi descărcată în format pdf de pe site-urile liternet.ro sau unatc.ro.


Descarcă revista FILM MENU aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus