decembrie 2009
Comunicate de presă - concerte
Cinema este al doilea album al grupului Aievea şi conţine piese compuse şi cântate în ultimii doi ani, într-o nouă formulă. Fără catch-uri muzicale gratuite, fără găselniţe cu priză la public, fără presiunile unei case de discuri, Cinema este un exerciţiu de sinceritate dus la capăt pentru oamenii care iubesc muzica pur şi simplu. Cinema ar trebui să spună la fel de multe şi peste 20 de ani. Printre piesele deja cunoscute ca Traces, Cinema, Papillon, albumul conţine piese în premieră absoluta.

"Muzica este de casă", spune Electric Brother. "Aşează-te comod pe canapea, cu picioarele sub blăniţă, cu un păhărel şi o carte în mână. Apoi, ca la cinema, trăieşte câteva poveşti spuse de Aievea, într-o atmosferă ireală. Pentru oameni care au chef să mai scape puţin de bubuiala din cluburi, de zgomotul străzii, de nervii de la birou şi de stresul cotidian. Criza o să treacă. Te ajutam şi noi!"

Aievea sau Marta Hristea (voce), Vlaicu Golcea (electronice, keyboards, contrabas), Electric Brother (electronice, bass, chitară, instrumente acustice), Tavi Scurtu (tobe), Casa Gontz (artist vizual), Utu (sound-designer şi co-producător) te aşteaptă pe 19 decembrie 2009, ora 21.00 la Front/The Ark, Calea Rahovei 196A!

Nu uita să ai un memory stick la tine: toată lumea copiază muzica de unde apucă. Acum ai ocazia să o copiezi direct de la cei care o fac:) Aievea îţi face cadou noul album!

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus