august 2022
Comunicate de presă - concerte
Holzstock Festival este probabil unicul festival de muzică ce are loc în cadrul unei biserici fortificate din Transilvania! Anul acesta, evenimentul din Hosman ajunge la cea de-a opta ediție, între 12 și 14 august 2022 și reprezintă o importanta sursă de venit pentru administrarea și întreținerea ansamblului bisericii fortificate.

Vecinătatea bisericii-cetate din Hosman dar și priveliștea extraordinară spre Munții Făgăraș oferă un cadru unic pentru desfășurarea acestui festival. În zilele festivalului, participanții, fie ei localnici, sibieni sau cei veniți din orice parte a lumii, se bucură împreună de muzică, ateliere de lucru / creație, discuții și cântece la foc de tabără, dar și de posibilitatea de a face mici drumeții în zona satului Hosman. Avem zonă de Camping pentru corturi între zidurile Bisericii Fortificate și zonă de campare pentru Van-uri.

Anul acesta formațiile participante la festival sunt:

Vineri, 12 august 2022
Argatu' și Moș Martin
Basska
Wildchild
Fittonia

Sâmbătă, 13 august 2021
The Mono Jacks
Orkid
Gunshee
Coven Clash

Și bineînțeles, ca și în anii precedenți, v-am pregătit multe workshop-uri și ateliere interesante de vizitat în timpul zilei. Detaliile pentru workshop-uri și ateliere vor fi găsite la fața locului.

Copiii cu vârsta până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera de către Organizator la punctul de check in.

Urmăriți mai multe detalii despre program, camping, food court, parcare și mijloacele de transport în comun pentru deplasarea înspre și dinspre Hosman pe canalele de comunicare ale festivalului.

Bilete:
entertix.ro/holzstock-festival-2022-12-14-august-2022-biserica-fortificata-hosman-jud-sibiu
myticket.ro/holzstock-festival-2022-12-14-august-2022-biserica-fortificata-hosman-jud-sibiu

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus