februarie 2010
Câtă speranţă
Teatrul Odeon, Bucureşti
Câtă speranţă de Hanoch Levin
Regia: Radu Afrim
Traducerea: Doru Mareş
Scenografia: Iuliana Vâlsan
Muzica: Vlaicu Golcea
Coregrafia: Istvan Teglas
Video: Laura Iancu
Cu: Dorina Lazăr, Ionel Mihăilescu, Virginia Rogin, Antoaneta Zaharia, Gabriel Spahiu, Rodica Mandache, Pavel Bartoş, Liana Mărgineanu, Călin Stanciu Jr., Istvan Teglas, Nicoleta Lefter

De: Hanoch Levin Regia: Radu Afrim Cu: Dorina Lazăr, Ionel Mihăilescu, Virginia Rogin, Antoaneta Zaharia, Gabriel Spahiu, Rodica Mandache, Pavel Bartoş, Liana Mărgineanu, Călin Stanciu Jr., Istvan Teglas, Nicoleta Lefter

1 comentariu

  • Obiceiul primitului cu uratul
    Bogdan Intemeietorul, 21.02.2010, 18:38

    Uratul este un obicei important la noi, in Nord. Votez pe Miri Bratu cu nota maxima pentru ca a oferit, de pe pozitia unei ENTITATI CENUSII, cu profunda inteligenta, cea mai mare provocare ORASULUI: DORUL DE TEATRU. Provocarea catre oraseni este: "Primiti cu uratul din partea unei benzi formate din entitati cenusii?". Se pare, ca pina la votul meu, orasenii votanti nu au primit cum se cuvine. De Sus, un OCI vede si acorda un an nou pe masura gradului de toleranta in comportamentul gazdelor in raport cu obiceiul "primitului cu URatul" din partea Entitatilor Uratoare de respectiva culoare (care culoare este specifica multor tipuri de fiinte universale). Asta pana la proxima ocazie care, la noi la Tara, intervine numai peste un an calendaristic. La oras sunt alte posibilitati. De impacare. Consider inteligent ca aceasta sau acest fotograf sa primeasca PREMIUL pentru expresia clara a intelegerii ca obiceiul de a primi cu uratul, surprins prin marcaj cu recunoastere universala in coltul din dreapta jos al Frescei Vestice a Voronetului, este unul dintre primii pasi ai OMULUI DEZMEMBRAT DE ATATEA ANIMALE incat entitati sfintite cu buciume (in numar de doua parca), aflate la risc intre acestea, entitati pictate putin mai sus in aceeasi renumita fresca, il recunosc ca fiind momentul de a interveni pentru reORGANIZARE prin intermediul Judecatii de Apoi, cu Mintea Romanului CEA - de pe urma, sau Di-Vina care nu este MONO-VINA.
    M-as bucura cu atat mai mult sa aflu ca Miri Bratu este un fotograf chiar femeie. O onoreaza inteligenta ei artistica surprinsa in metacomunicare foarte complexa de catre Mine si sper ca PREMIEREA va arata INTELEPCIUNEA JURIULUI, in adevaratul sens al CUVANTULUI, pe masura inteligentei provocarii. EU, AM ZIS.

    ERATA: "EU, AM ZIS." se va citi "EU, IO AM ZIS.". In caz de dezacord cu nota se recomanda citirea fara virgula de dupa EU pentru ca postarea sa conteze. Daca nu, e nu, pentru ca oricum VALOAREA ESTE VALOARE si este recunoscuta in conformitate cu IMANENTA CELUI DE SUS.

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus