martie 2011
Centrul Naţional al Dansului Bucureşti şi Asociaţia Colectiv A au plăcerea de a invita la avanpremiera piesei ... After All - cea mai recentă creaţie a coregrafei Vava Ştefănescu.
 
... After All vă propune o plonjare în multiplele universuri ale Vavei Ştefănescu. Un alt corp (Carmen Coţofană), ca un avatar, jonglează cu universul material şi artistic al Vavei Ştefănescu, cu dimensiunile temporale, alunecă printre obiecte şi imagini şi transformă o întreaga istorie.
Ceea ce rămâne ... after all... puteţi vedea chiar dumneavoastră - pe 8 martie 2011 la Sala Atelier a TNB, de la ora 20.00.
 
"Corpul [meu] tinde să fie o arhivă; o arhivă virtuală.
Ce faci cu toate lucrurile astea adunate aici? La un moment dat îţi vine să te scuturi de ele dar nu poţi să le arunci. O schimbare ar fi binevenită.
Se ia un alt corp; i se deschid supapele; se selecţionează deşeurile arhivate; se pun deoparte lucrurile reciclabile; se observă că au rămas foarte puţine; acestea se aşează cu grijă în diferite părţi din noul corp (avînd o oarecare vîrstă, ele sînt fragile); se pun deoparte visele; doar puţine [din ele] se vor dezvolta; se aruncă la întîmplare în noul corp; se aşteaptă puţin; dacă nu se întîmplă nimic, este recomandată un pic de răbdare; între timp se aleg accesoriile; cînd totul va fi gata, vom adăuga noului corp accesoriile; dacă acesta le rejectează nu vă speriaţi, este un efect normal, cu unele se va obişnui şi le va păstra, altele vor deveni invizibile; cînd totul este gata priviţi cu atenţie; găsiţi o ramă potrivită la anticariat - e foarte importantă; puneţi rezultatul în ramă.
Deschideţi televizorul şi urmăriţi un desen animat care vă place." (Vava Ştefănescu)


8 martie 2011, ora 20.00, Sala Atelier (TNB)
... After All
Concept: Vava Ştefănescu
Cu: Carmen Coţofană
Scenografie: Adrian Damian
Costume: Paul Dunca
Video: Irina Stelea

Producţie Asociatia Colectiv A în cadrul Festivalului Temps d'Images
Coproducători: Zamek Ujazdowski (Polonia), Centrul Naţional al Dansului Bucureşti
Mulţumiri: ICR Varşovia

 
Spectacolul are loc la Sala Atelier a TNB (intrarea prin Operetă)
Preţ bilete: 20 de lei / 10 lei redus
Biletele se achiziţionează de la Casa de Bilete a TNB
 
Parteneri media : 24 Fun, Liternet, Veioza Arte, Port.ro, Suplimentul de Cultura, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Modernism.ro, HipMag.ro, ARTBoom.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Infodance.ro, Youmago.ro, Tataia, RFI Romania.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus