mai 2011
Festivalul TIFF 2011
Devenită deja o tradiţie la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, Ziua HBO vă propune joi, 9 iunie 2011, două producţii originale HBO, câştigătoare ale premiilor Emmy, Globul de Aur sau selecţionate la festivaluri de prestigiu.
 
You don't know Jack / Doctorul Moarte este un film biografic despre Jack Kevorkian, doctorul care a uimit lumea atacând frontal dezbaterea viaţă-moarte cu a sa "maşină a milei" şi a realizat prima sinucidere asistată. Laureatul cu Oscar, Al Pacino joacă în filmul lui Barry Levinson rolul unui om care este obsedat de contestarea regulilor după care ne ghidăm şi care insistă cu încăpăţânare să încalce legea pentru a reuşi. 

 

Special Relationship / O relaţie specială povesteşte relaţia dintre fostul prim-ministru britanic Tony Blair şi Bill Clinton. Distribuţia filmului îi reuneşte pe Dennis Quaid, Michael Sheen şi Adam Godley.

 
Intrarea este liberă la toate proiecţiile producţiilor originale HBO în cadrul TIFF.
 
Şi în 2011, HBO România oferă secţiunile No limit şi What's Up, Doc? în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Prezenţa HBO la TIFF este completată de Cinemax care oferă secţiunea 3x3.
 
În cadrul Galei Festivalului Internaţional de Film Transilvania, vor fi anunţaţi câştigătorii Concursul Naţional de Scenarii iniţiat de HBO România şi organizat în parteneriat cu TIFF. Anul acesta au fost înscrise în concurs 316 scenarii din care 106 la categoria lungmetraj, 195 la categoria scurtmetraj şi 15 la secţiunea documentar.
Descarcă programul TIFF, 2011 aici..0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus