august 2011
 Citiţi aici prima parte

Am ajuns şi a fost minunat. Vedeam cum veneau concurenţii pe rând şi începeam să recunosc din ce în ce mai multe feţe. Ne bucurăm că ne vedem şi mai ales într-un context ca acesta, o gală pentru tineri actori cu potential şi poftă de muncă. La întâlnirea cu Cornel Todea, directorul artistic al Galei HOP, am simţit o emoţie deosebită şi nu am fost singura care a simţit-o, o emoţie care mă trimitea cu gândul că am ajuns undeva, într-un moment important al vieţii mele.

Aşteptăm cu toţii workshop-ul cu Florin Fieroiu ce va avea loc în fiecare dimineaţa timp de o oră şi jumătate, un timp de care trebuie să profităm. Totul este organizat mult prea bine pentru eventuale neînţelegeri. Pe lângă un festival ce poate fi o rampă de lansare în meseria pe care ne-am ales-o, putem profita de şansa unei vacanţe cu viitorii colegi de breaslă. Începem să comunicăm, să ne cunoaştem, să ne înţelegem şi, nu în ultimul rând, să ne distrăm împreună, căci împărtăşim aceeaşi dragoste pentru meserie.


Emoţia nu o să treacă prea curând, o să existe pe tot parcursul festivalului. Simţim emoţia colegilor care sunt pe scenă, simţim emoţia aceea ingenuă atunci când facem cunoştinţă unul cu celălalt, simţim bucuria pe care ne-o oferă un grup unitar care luptă împreună pentru acelaşi scop şi bucuria devine din ce în ce mai concretă şi mai palpabilă. Simt că sunt martoră la un eveniment unic de care trebuie să mă bucur clipă de clipă.

Baftă tuturor!  

Notă: Alexandra Odoroagă concurează în cadrul secţiunii Individual, dar şi în cadrul secţiunii Grup la Gala Tînărului Actor HOP, 2011, cu piesa The H(eden) Garden, de Alexandra Pâzgu, regia: Medeea Iancu, cu: Florin Vasile Călbăjos, George Dometi, Fulvia Mǎdǎlina Folosea, Alexandra Odoroagă, Vlad Nemeş şi Ioana Predescu.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus