martie 2012
Consiliul Elevilor al Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti şi Trupa de teatru AS în parteneriat cu Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra" au deosebita plăcere să vă invite la cea de-a V-a ediţie a Festivalului naţional de arte pentru liceeni "Florian Pittiş", un concurs de teatru şi muzică dedicat liceenilor, în memoria lăzăristului Florian Pittiş.

Festivalul naţional de arte pentru liceeni "Florian Pittiş" se va desfăşura în luna mai 2012. În luna aprilie 2012 se vor anunţa datele exacte ale festivalului.

Festivalul este organizat în două secţiuni şi are o durată de 3 zile:
- Secţiunea I - teatru;
- Secţiunea a II-a - muzică;
- Gala şi festivitatea de premiere.

Înscrierile la acest festival se fac pe baza următoarelor documente:
- O înregistrare Avi/ Dvd (secţiunea teatru / muzică), Audio (secţiunea muzică);
- Un C.V al trupei, care trebuie să conţină: lista cu distribuţia în ordinea intrării în scenă / membrii trupei, (elevi şi coordonatori); Scurt istoric al trupei (participări la concursuri, rezultate obţinute etc.); date de contact.
- Copii xerox după prima pagină a carnetului de elev vizat pe anul şcolar 2011-2012 pentru fiecare elev participant la festival.

Aceste documente se depun / se trimit prin poştă la secretariatul Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" (Bulevardul Regina Elisabeta nr.48, sector 5), până pe data de 2 aprilie 2012. Materialele trimise vor fi analizate de către o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce vor evolua în cadrul Festivalului naţional de arte pentru liceeni "FLORIAN PITTIŞ".

Pentru consultarea regulamentului, cât şi a altor detalii vă rugăm accesaţi site-ul www.trupaas.ro.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus