aprilie 2012
Revista Film Menu
UNATC Bucureşti şi Film Menu, în colaborare cu HiFilm, pun la cale pentru sâmbătă 7 aprilie 2012, de la orele 18.00, proiecţia filmului Toată lumea din familia noastră, în regia lui Radu Jude, urmată de o dezbatere cu o bună parte a membrilor echipei de filmare.

Evenimentul deschide o serie de proiecţii lunare, din cadrul proiectului "Să Film!", care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în sala 105 din UNATC - o sală cu o capacitate de aproximativ 150 de locuri, dotată tehnic la standarde înalte. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înţelegere a modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori şi public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

Programul "Să film!" de sâmbătă 7 aprilie 2011 (UNATC, str. Matei Voievod nr. 75 - 77 - sala 105):
18.00: Proiecţie Toată lumea din familia noastră (România 2011)
20.00: Dezbatere pe marginea filmului cu o parte a membrilor echipei de filmare.

Participă: Dana Bunescu (sound design), Andrei Butică (imagine), Cătălin Cristuţiu (montaj), Radu Jude (regie, scenariu), Sofia Nicolaescu (în distribuţie), Şerban Pavlu (în distribuţie), Corina Sabău (scenariu), Mihaela Sîrbu (în distribuţie), Gabriel Spahiu (în distribuţie), Ada Solomon (producţie), Augustina Stanciu (costume)

Intrarea la eveniment este gratuită.

Filmul "Toată lumea din familia noastră" va putea fi vizionat în cinematografele din Bucureşti, Constanţa, Oradea şi Cluj începând de vineri, 6 aprilie 2012.

Parteneri media: Radio Guerrilla, 24Fun, Dilema Veche, Liternet.ro, Metropotam.ro, Veiozaarte.ro, Filmreporter.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăria Bastilia şi Librăria Jumătatea Plină.

Descarcă revista FILM MENU aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus