mai 2012
Revista Film Menu
UNATC Bucureşti şi Film Menu pun la cale pentru vineri 18 mai 2012, de la orele 19, proiecţia filmului După revoluţie, în regia lui Laurenţiu Calciu, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al doilea dintr-o serie de proiecţii lunare, din cadrul proiectului "Să Film!", care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în sala 105 din UNATC - o sală cu o capacitate de aproximativ 150 de locuri, dotată tehnic la standarde înalte. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înţelegere a modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori şi public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

Programul "Să film!" de vineri 18 mai 2012 (UNATC - sala 105):
ora 19.00: Proiecţie După revoluţie (România 2010)
ora 20.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

Participă: Laurenţiu Calciu (regie, montaj, imagine), Rupert Wolfe-Murray (producţie)

Intrarea la eveniment este gratuită.

Filmul După revoluţie nu poate fi vizionat deocamdată decât în cadrul unor proiecţii speciale, nefiind distribuit în cinematografele din România.


Parteneri media: Radio Guerrilla, 24Fun, Dilema Veche, Liternet.ro, Metropotam.ro, Veiozaarte.ro, Filmreporter.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăria Bastilia şi Librăria Jumătatea Plină.

Descarcă revista FILM MENU aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus