mai 2012
UNATC Bucureşti şi Film Menu prezintă sâmbătă 26 mai 2012, de la orele 19, proiecţia filmului Visul lui Adalbert, în regia lui Gabriel Achim, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.
 
Evenimentul este al treilea dintr-o serie de proiecţii lunare, din cadrul proiectului "Să Film!", care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în sala 105 din UNATC - o sală cu o capacitate de aproximativ 150 de locuri, dotată tehnic la standarde înalte. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.
 
Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înţelegere a modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori şi public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.
 
Programul "Să Film!" de sâmbătă 26 mai 2012 (UNATC - sala 105):
 
19.00: Proiecţie "Visul lui Adalbert" (România 2011)
20.30:Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.
 
Participă: Gabriel Achim (regie, scenariu, producţie), Doru Ana (în distribuţie), Anca Androne (în distribuţie), Vali Ighigheanu (scenografie), Paul Ipate (în distribuţie), Cosmin Manolache (scenariu), Luminiţa Mihai (costume), Cristian Nicolescu (montaj), Ozana Oancea (în distribuţie), Gabriel Spahiu (în distribuţie), Dan Ştefan Rucăreanu (sunet), Ştefan Tatu (montaj), Vlad Voinescu (sunet)
 
Intrarea la eveniment este gratuită.
 
Filmul Visul lui Adalbert poate fi vizionat în sălile de cinema din România începând cu data de 4 mai 2012.

Parteneri media: Radio Guerrilla, 24Fun, Dilema Veche, Liternet.ro, Metropotam.ro, Veiozaarte.ro, Filmreporter.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăria Bastilia şi Librăria Jumătatea Plină.
Descarcă revista FILM MENU aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus