noiembrie 2012
Revista Film Menu
UNATC Bucureşti şi Film Menu prezintă vineri 23 noiembrie 2012, de la orele 19, proiecţia filmului După dealuri, în regia lui Cristian Mungiu, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al cincilea dintr-o serie de proiecţii lunare, din cadrul proiectului "Să Film!", care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC - o sală cu o capacitate de aproximativ 200 de locuri. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înţelegere a modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori şi public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

Programul "Să Film!" de vineri 23 noiembrie 2012 (UNATC - Sala de cinema):

19.00: Proiecţie După dealuri (România - Franţa - Belgia 2012)
21.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

La dezbatere vor participa Cristian Mungiu, Valeriu Andriuţă, Dana Tapalagă, Mircea Olteanu şi Tudor Reu.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Filmul După dealuri poate fi vizionat în sălile de cinema din România începând cu data de 26 octombrie 2012.
 

Parteneri media: Radio Guerrilla, Esquire, 24Fun, Dilema Veche, Liternet.ro, Filmreporter.ro, Feeder.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăriile Cărtureşti şi Librăria Jumătatea Plină.

Descarcă revista FILM MENU aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus