februarie 2013
Festivalul de film Berlin, 2013
Florin Şerban, regizorul filmului Eu când vreau să fluier, fluier, îşi va prezenta următorul proiect de lungmetraj aflat în dezvoltare, intitulat Îmi curgi prin vine, la cea de-a şasea ediţie a pieţei de co-producţie Pitch Stop

Evenimentul va avea loc pe data de 13 februarie 2013 la Berlin, în paralel cu Festivalul Internaţional de Film Berlinale, unde regizorul a primit în 2010, pentru filmul său de debut, trofeul Ursul de Argint şi premiul Alfred Bauer pentru inovaţie în cinematografie.

Pitch Stop
oferă consultanţă pentru dezvoltarea a 6 proiecte de lungmetraj selectate şi le dă şansa participanţilor în căutare de finanţatori şi co-producători să-şi prezinte proiectele caselor de producţie, distribuitorilor de film şi altor profesionişti din domeniul cinematografic. Evenimentul face parte din platforma Cinema Total pentru Europa Centrală şi de Est.
 
Fantascope, casa de producţie înfiinţată de Florin Şerban, a primit susţinerea Centrului Naţional al Cinematografiei în anul 2011 pentru scenariul Îmi curgi prin vine. Proiectul a fost selectat în cadrul pieţelor de co-producţie Cinemart (Rotterdam IFF) şi Crossroads (Thessaloniki IFF), iar filmarea lui este planificată pentru vara anului 2013.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus