februarie 2013
Revista Film Menu
UNATC Bucureşti şi Film Menu prezintă duminică, 24 februarie 2013, de la orele 19,00, proiecţia filmului Şi caii sunt verzi pe pereţi, în regia  lui Dan Chişu, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al optulea dintr-o serie de proiecţii lunare, din cadrul proiectului "Să Film!", care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC - o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înţelegere a modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori şi public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

Programul "Să Film!" de duminică, 24 februarie 2013 (UNATC - Sala de cinema):

19.00: Proiecţie Şi caii sunt verzi pe pereţi (România, 2012)
20.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Şapte Seri, Dilema Veche, Tataia, Liternet.ro, Filmreporter.ro, Feeder.ro, Veioza Arte, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăriile Cărtureşti şi Librăria Jumătatea Plină.

Descarcă revista FILM MENU aici.