Film Menu / mai 2013
Revista Film Menu
UNATC Bucureşti şi Film Menu prezintă sâmbătă, 18 mai 2013, de la orele 19,00 proiecţia filmului Domestic, în regia lui Adrian Sitaru, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al doisprezecelea dintr-o serie de proiecţii lunare, din cadrul proiectului "Să Film!", care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC - o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înţelegere a modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori şi public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

Programul "Să Film!" de sâmbătă, 18 mai 2013 (UNATC - Sala de cinema):

19.00: Proiecţie Domestic (România, 2012)
20.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare: Adrian Sitaru (regie, scenariu), Adrian Silişteanu (imagine), Andrei Gorgan (montaj), Monica Lăzurean-Gorgan (producţie), Clara Vodă (în distribuţie), Ioana Flora (în distribuţie), Sergiu Costache (în distribuţie), Dănuţ Hurduc (în distribuţie).

Intrarea la eveniment este gratuită.


Filmul "Domestic" poate fi vizionat în cinematografele din toată ţara începând cu data de 18 martie 2013.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Şapte Seri, Dilema Veche, Tataia, Liternet.ro, Filmreporter.ro, Feeder.ro, Veioza Arte, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăriile Cărtureşti şi Librăria Jumătatea Plină.

Link spre event: https://www.facebook.com/events/369341996505565/

Descarcă revista FILM MENU aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus