iunie 2014
Festivalul de film documentar Astra Film Fest, 2014
Astra Film Festival, cea mai intensă săptămână a filmului de non-ficţiune, se apropie! Vrei să faci parte din echipa de organizare? Înscrie-te voluntar la AFF şi descoperă din interior lumea fascinantă a filmului documentar. Vei învăţa de la profesionişti din domeniu şi vei putea să-ţi descoperi, dezvolţi sau îmbunătăţeşti propriile abilităţi în organizarea unui eveniment.

Pe lângă responsabilităţile tale ca voluntar în echipa unuia dintre cele mai importante festivaluri europene de cinema non-ficţional, vei avea acces la proiecţii, concerte, expoziţii şi vei putea interacţiona cu regizori, teoreticieni, jurnalişti invitaţi din lumea întreagă.

Portretul voluntarului AFF

Dacă eşti serios, responsabil, creativ, determinat şi te descurci de minune să lucrezi într-un colectiv înseamnă că eşti potrivit să fii voluntar la Astra Film Festival. Înscrierea se face prin completarea unui formular existent pe site - www.astrafilm.ro - şi trimiterea lui împreună cu o fotografie în format .jpg la adresa [email protected], până la data de 15 septembrie 2014. Aplicaţiile vor fi evaluate, iar mai apoi vei fi contactat pentru un scurt interviu. În acest fel noi te vom cunoaşte mai bine şi împreună vom stabili în termeni concreţi implicarea ta în organizarea festivalului.

Munca de voluntariat aduce întotdeauna doar satisfacţii: vei lucra într-o echipă profesionistă, determinată şi prietenoasă; te vei bucura de atmosfera unică a festivalului; iar la final vei fi răsplătit cu o diplomă care atestă implicarea ta în festival şi care îţi va servi drept recomandare pentru activităţi viitoare.

Astra Film Festival, ediţia XXI

Festivalul internaţional de cinema de la Sibiu va avea loc în 2014 între 6 şi 12 octombrie. După o ediţie aniversară premiată şi aclamată până în prezent, ediţia din 2014 promite un program de top: cele mai recente producţii româneşti şi din străinătate, programe speciale, concerte, expoziţii, conferinţe, masterclass-uri, spaţii de discuţie, invitaţi din toate colţurile lumii. Astra Film Festival este un eveniment cosmopolit care plasează oraşul Sibiu pe linia marilor capitale europene, o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului, a cărei faimă şi notorietate au depăşit de mult graniţele României. Dacă vii voluntar la Astra Film Festival 2014, în toamnă, îţi încarci bateriile pentru un an întreg!

Descarcă programul Astra Film Festival, 2014 aici..