Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Comunicate de presă - concerte

Festivalul Opera Nights, 2014, s-a încheiat

iulie 2014
Festivalul de operă în aer liber Opera Nights s-a încheiat aseară (20 iulie 2014) cu o reprezentaţie spumoasă a operetei Văduva Veselă, la Palatul Magna Curia din Deva. Tot ieri a avut loc şi Concertul extraordinar susţinut de absolvenţii cursurilor de măiestrie, îndrumaţi de soprana Leontina Văduva.

Cele şase seri ale festivalului s-au bucurat de un public numeros de nu mai puţin de 3.000 de persoane, venite din întreaga ţară pentru a se bucura de atmosfera specială a spectacolelor în aer liber.

Directorul Asociaţiei Culturale DevART, organizatorul festivalului, Nicolae Gavrea, consideră că ediţia a patra poate fi considerată un succes: "am avut parte de un public excepţional şi de un sprijin consistent din partea partenerilor Asociaţiei DevART, care ne-au ajutat să depăşim obstacolele pe parcurs."

Preşedintele festivalului, Alexandru Gruian, are deja informaţii legate de ediţia viitoare, din 2015: "vom păstra formula celor două oraşe, Deva şi Hunedoara. Programul nu este încă definitivat, dar vă asigur că vor fi opere de mare ţinută; ne gândim serios la Aida şi Nabucco."

Pentru mai multe informaţii referitoare la Opera Nights, inclusiv ştiri despre ediţia din 2015, vizitaţi site-ul şi pagina oficială de Facebook.

Toate articolele despre Comunicate de presă - concerte