Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Comunicate de presă - concerte

Festivalul Opera Nights, 2014, s-a încheiat

iulie 2014
Festivalul de operă în aer liber Opera Nights s-a încheiat aseară (20 iulie 2014) cu o reprezentaţie spumoasă a operetei Văduva Veselă, la Palatul Magna Curia din Deva. Tot ieri a avut loc şi Concertul extraordinar susţinut de absolvenţii cursurilor de măiestrie, îndrumaţi de soprana Leontina Văduva.

Cele şase seri ale festivalului s-au bucurat de un public numeros de nu mai puţin de 3.000 de persoane, venite din întreaga ţară pentru a se bucura de atmosfera specială a spectacolelor în aer liber.

Directorul Asociaţiei Culturale DevART, organizatorul festivalului, Nicolae Gavrea, consideră că ediţia a patra poate fi considerată un succes: "am avut parte de un public excepţional şi de un sprijin consistent din partea partenerilor Asociaţiei DevART, care ne-au ajutat să depăşim obstacolele pe parcurs."

Preşedintele festivalului, Alexandru Gruian, are deja informaţii legate de ediţia viitoare, din 2015: "vom păstra formula celor două oraşe, Deva şi Hunedoara. Programul nu este încă definitivat, dar vă asigur că vor fi opere de mare ţinută; ne gândim serios la Aida şi Nabucco."

Pentru mai multe informaţii referitoare la Opera Nights, inclusiv ştiri despre ediţia din 2015, vizitaţi site-ul şi pagina oficială de Facebook.

Toate articolele despre Comunicate de presă - concerte

Poezie şi muzică sub semnul Sezonului franco-român, 2019 - Arthur H. în premieră în România, Comunicat de presă
 La Sala Radio, Festivalul de pian Moştenitorii României muzicale, 2018, Comunicat de presă
 Programul Festivalului de Harpă Bucureşti, 2018, Comunicat de presă
 Stabat Mater la Ateneul Român, pe 25 martie 2018, Comunicat de presă
 Duo Kitharsis în recital la Instituto Cervantes, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Comunicate de presă - concerte

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.