Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  9G la TNB (Noua generaţie de creatori)

Primul spectacol 9G, în repertoriul TNB - ActOrchestra


septembrie 2014
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
ActOrchestra, primul spectacol finalizat în cadrul programului 9G (Noua generaţie la TNB), a fost inclus în repertoriul Teatrului Naţional, în cadrul Stagiunii tinerilor la Sala Mică.

ActOrchestra nu este concert, nici teatru muzical, nici improvizaţie muzicală. Şi este mai mult decât un exerciţiu de actorie... dacă vrem să definim genul. Este puţin din fiecare într-un joc la care se râde... serios, cu 3 actori şi încă 20 de parteneri... sau instrumente muzicale. Orchestra de la TNB transformă concertul într-un spectacol de teatru, unde instrumentele o iau razna, iar artiştii devin o prelungire a sunetelor. Într-o luptă comică, dar purtată pe viaţă şi pe moarte, între trei muzicieni, pentru supremaţia pe scenă, tinerii actori Emilian Mârnea, Petre Ancuţa, Florin Călbăjos jonglează cu mijloace teatrale dintre cele mai surprinzătoare.

Un concert împachetat scenic într-o poveste veselă, sonoră, ritmată. Sunteţi pregătiţi pentru un maraton muzical şi teatral de o oră, unde se trece cu viteza luminii, de la Mozart la rock... şi la chansonete? Un spectacol recomandat amatorilor de teatru, muzică şi veselie.

Premieră oficială: 17 septembrie 2014, Sala Mică TNB, ora 20:00
 Toate articolele despre 9G la TNB (Noua generaţie de creatori)


0 comentarii

Spacer Spacer