februarie 2015
Revista Film Menu
UNATC Bucureşti şi Film Menu prezintă vineri, 20 februarie 2015, în sala de cinema din UNATC, proiecţia a două filme româneşti recente. La ora 18 va avea loc premiera scurtmetrajului Artă, realizat de Adrian Sitaru. Apoi, de la ora 19.30 va urma proiecţia documentarului The Bucuresti Experiment, realizat de Tom Wilson.

Evenimentul face parte din proiectul "Să Film!", care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC - o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înţelegere a modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori şi public.

Programul "Să Film!" de vineri, 20 februarie 2015 (UNATC - sala de cinema):
ora 18: Proiecţie Artă (România, 2015, regie: Adrian Sitaru)
ora 18.20: Discuţie cu membrii echipei filmului.
ora 19.30: Proiecţie The Bucuresti Experiment (România, 2014, regie: Tom Wilson)
ora 21: Discuţie cu membrii echipei filmului.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Parteneri media: Dilema Veche, Liternet.ro, Sub25, Filmreporter.ro, Gratuitor.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost şi Librăriile Cărtureşti.

Link spre event: https://www.facebook.com.
Descarcă revista FILM MENU aici.