aprilie 2015
UNATC Bucureşti şi Film Menu prezintă, în sala de cinema din UNATC, luni 6 aprilie 2015, proiecţia filmului Aferim!, realizat de Radu Jude, iar marţi 7 aprilie 2015, proiecţia filmului De ce eu?, realizat de Tudor Giurgiu.. Proiecţiile fac parte din programul anual al universităţii, Uşi deschise.
 
Evenimentul face parte din proiectul Să Film!, care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC - o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înţelegere a modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori şi public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.
 
Programul Să Film! de luni, 6 aprilie 2015 (UNATC - sala de cinema):
ora 17: Proiecţie Aferim! (2015, regie Radu Jude)
ora 19.30: Proiecţie Aferim! (2015, regie Radu Jude)
 ora 21: Discuţie cu membrii echipei filmului. La discuţie vor participa Radu Jude (regie, scenariu), Ada Solomon (producţie), Dana Bunescu (sunet), Cătălin Cristuţiu (montaj) şi actorii Cuzin Toma, Şerban Pavlu, Mihaela Sîrbu şi Alberto Dinache.
 
Programul Să Film! de marţi, 7 aprilie 2015 (UNATC - sala de cinema):
ora 19: Proiecţie De ce eu? (2015, regie Tudor Giurgiu)
ora 21: Discuţie cu membrii echipei filmului. La discuţie vor participa: Tudor Giurgiu (regie, scenariu), Loredana Novak (scenariu) şi actorii Emilian Oprea, Andreea Vasile, Liviu Pintileasa şi Mihai Smarandache.
 
Intrarea la eveniment este liberă.

 
 
Parteneri media: Dilema Veche, Liternet.ro, Sub25, Filmreporter.ro, Gratuitor.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost şi Librăriile Cărtureşti.

Descarcă revista FILM MENU aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus