mai 2015
Comunicate de presă - concerte
Nordica Ane Brun repetă piesele din repertoriul pe care-l pregăteşte pentru 10 mai 2015, când vine în România pentru prima oară. Semn că Ane şi chitara ei sunt aşteptate cu sufletul la gură este şi categoria a III-a de bilete, deja sold out.
 
Cântăreaţa scandinavă a postat aseară un filmuleţ de 15 secunde pe pagina ei oficială de Facebook, în care repeta piesa The puzzle, iar deasupra lui scria "rehearsing solo tunes for my very first show in Bucuresti, Romania on the 10th of May!". The puzzle face parte din cel de-al patrulea album pe care Ane Brun l-a lansat în 2008 în Norvegia şi Suedia, Changing of the seasons. După ce versurile şi melodiile ei au ţinut-o 10 ani în topurile nordice şi a câştigat trei trofee Spellemannprisen - echivalentul norvegian al premiilor Grammy, acum, între două anotimpuri, Brun se opreşte şi în sud-estul Europei, la Bucureşti.


Ane a cântat în duet cu Peter Gabriel, într-un turneu, la invitaţia lui. În afara turneelor solo sau cu alţi artişti, ea se ocupă de propria-i casa de discuri, Baloon Ranger şi compune mereu pentru chitară şi pian. Cântăreaţa nordică cucereşte publicul cu sensibilitatea ei acustică, muzica ei fiind mereu directă şi simplă, în contrast cu ce se află în jur. Iubirea este în centrul trăirilor ei de pe scenă, iar performance-urile sunt emoţionale. Tot ce cântă face sau a făcut parte la un moment dat din realitatea ei sau a celor care o înconjoară şi-şi poate schimba sensul de la un concert la altul.

Acustic va fi şi concertul ei de la Sala Radio (duminică, 10 mai 2015, ora 20) - ea, chitara şi vocea cristalină, însoţite de visuals, cu un playlist eclectic în care vor apărea cover-uri neaşteptate. Concertul este un eveniment Twin Arts, organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei în România.
 
Biletele la concert se găsesc în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

Time: 20:00 (open doors 19:30)
Venue: Sala Radio
Location: Strada Gen. H. M. Berthelot 60-64, Bucureşti
Contact: [email protected]
Price: 135, 175 lei (biletele de 95 lei au fost epuizate deja)

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus