septembrie 2015
Gala Tânărului Actor HOP 2015
Spectacolul invitat în 2015 în afara competiţiei HOP este Carpathian Garden, un pamflet social de Radu Iacoban. Cu: Tudor Aaron Istodor şi Radu Iacoban. Scenografie: Irina Moscu. Video & Sound design: Dan Ionescu. Costume: Sarto MadeToMeasure.

O comedie socială aspră care prezintă în 80 de minute moravuri urbane arhicunoscute şi personaje din viaţa reală.

Interpreţii sunt doi tineri actori cunoscuţi care au trecut prin emoţiile competiţiei la Gala HOP. Radu Iacoban a câştigat în 2007 premiul pentru Cel mai bun actor şi premiul publicului, iar Tudor Aaron Istodor a fost premiat de juriu cu premiul "Sică Alexandrescu", în 2010.

Spectacolul va fi prezentat publicului HOP, vineri, 11 septembrie 2015 la ora 19.00, înainte de momentul mult aşteptat, festivitatea de decernare a premiilor!

HOPLASH

Pe cât de DADA, pe atât de amuzantă şi explozivă va fi anul acesta Gala HOP. La asta lucrează şi actorul Alex Bogdan. Prezentatorul celor 27 de concurenţi ne dezvăluie acum doar o mostră (FOTO!) din ceea ce se numeşte HOPLASH. Restul, vom afla la Costineşti.


Între 8 şi 11 septembrie pe site-ul www.uniter.ro competiţia va fi transmisă live. Nu uitaţi să votaţi!

Organizatori: UNITER, Vox Maris Grand Resort Costineşti.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus