Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Spectacole UNATC

Festival dedicat tinerilor actori - Audiţie Naţională, 2015


octombrie 2015
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
UNATC "I.L.Caragiale" anunţă deschiderea înscrierilor pentru cea de-a III-a ediţie a Audiţiei Naţionale - festival dedicat tinerilor actori şi studenţilor din ultimul an de studiu, specializarea Arta Actorului, de la toate universităţile din ţară, de stat şi private. Desfăşurat sub formă de competiţie, festivalul este o ocazie importantă de afirmare la început de carieră artistică în teatru şi film, de cunoaştere a colegilor de generaţie şi de explorare a unor metode şi tehnici de lucru pe care tinerii au şansa să le împărtăşească.

Audiţia Naţională este organizată de către UNATC "I.L.Caragiale" Bucureşti cu sprijinul cu ArCuB. Parteneri: Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Nottara. Evenimentul beneficiază de tot suportul necesar pe care aceste instituţii îl pot pune la dispoziţie.

Audiţia Naţională se desfăşoară în următoarele etape:

În prima etapă concurenţii se înscriu până pe data de 16 noiembrie 2015, prin trimiterea CV-ului şi a unei înregistrări de 7-10 minute a unui one man show / one woman show la alegere, pe adresa [email protected]

Înregistrările sunt evaluate în perioada 17 - 23 noiembrie 2015 de un juriu alcătuit din profesori ai UNATC Bucureşti: Ştefan Velniciuc, Radu Gabriel, Florin Grigoraş, Anca Ioniţă, Bogdana Darie.

Numele finaliştilor vor fi anunţate pe data de 25 noiembrie 2015.

Actorii din cele mai apreciate înregistrări participă la cea de-a doua etapă a Audiţiei, desfăşurată în zilele de 7, 8, 9 decembrie 2015. La UNATC, sala Ileana Berlogea (str. Matei Voievod, nr. 75-77) ei vor susţine live, one man / one woman show-ul de 7-10 minute trimis pe suport video la înscriere, în faţa unui juriu final din care fac parte: Alexandru Darie - Director Teatrul Bulandra, George Ivaşcu - Director Teatrul Metropolis, George Mihăiţă - Director Teatrul de Comedie, Marilena Ţepuş - Director Teatrul Nottara, Mihaela Păun - Director ArCuB, Paul Chiribuţă - Decan al Facultăţii de Teatru, Alexandru Maftei - regizor de film.

Premiile constau în roluri oferite de către directorii teatrelor partenere în spectacolele din stagiunea 2015-2016 şi în roluri acordate de regizorii de film.

De asemenea, câştigătorii vor primi şi premii în bani.

Audiţia Naţională se adresează tinerilor actori cu vârsta până în 35 de ani, studenţi din ultimul an de studiu şi absolvenţi ai Facultăţilor de Teatru din toată ţara. Nu există condiţii restrictive referitoare la statutul profesional - angajat, independent etc. Toate articolele despre Spectacole UNATC


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Bulandra. Experiment teatral - Incendii, Mihai Brezeanu
 Puţin din Norway. Today, Claudia Machedon
 Martiri cui?, Irina Crăiţă-Mândră
 Despre insuportabila fragilitate a fiinţei - K+M+R+L, Mihai Brezeanu
 Arahnofobia şi Anarhia - Cvartetul, Vlad Galer
 Toate articolele despre Spectacole UNATC


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer