Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Legături bolnăvicioase

Legături bolnăvicioase - o provocare care promite


septembrie 2005
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Legături bolnăvicioase, lung metrajul de debut al regizorului Tudor Giurgiu, se filmează în aceste zile în Bucureşti şi în diferite locaţii din ţară. Filmul beneficiază de o distribuţie cu totul deosebită formată din debutanţi, actori consacraţi şi vedete din showbiz: Maria Popistaşu, Ioana Barbu, Tudor Chirilă, Mircea Diaconu, Tora Vasilescu, Mihaela Rădulescu.

"Realizarea acestui film este o reală provocare pentru mine. Este primul meu film de lung metraj, iar subiectul ales este foarte incitant şi provocator. Aceste elemente combinate cu dorinţa noastră de a face din Legături bolnăvicioase un film de real succes mă motivează enorm." susţine regizorul Tudor Giurgiu. Povestea tinerilor e bazată pe romanul omonim, reeditat de curând, al Ceciliei Stefănescu, autoarea scenariului.

Mai multe informaţii despre film puteţi găsi accesând site-ul oficial: detalii "la cald" despre filmări, jurnalul realizării "legăturilor" (blog) scris la cald de către regizor şi actori, biografii, o generoasă galerie foto cu momente surprinse la filmări şi chiar scurte filmuleţe care descriu atmosfera de pe platoul de filmare.

Vizitatorii pasionaţi de cinema pot să-şi creeze un cont pe site, care le permite să intre în legătură directă cu membrii echipei, având astfel posibilitatea comentării live a desfăşurării filmărilor, post producţiei şi a rezultatului final, în luna februarie a anului următor: filmul Legături bolnăvicioase.

Site-ul reprezintă o premieră pentru lumea cinematografiei româneşti, fiind prima iniţiativă de acest gen pentru un film românesc aflat în producţie.

Mai mult, site-ul este dezvoltat constant, fiind îmbogăţit cu noutăţi pe măsură ce filmul capătă contur şi data lansării sale pe marile ecrane se apropie.

Legături bolnăvicioase este o co-producţie româno-franceză, partea română fiind reprezentată de Libra Film – Multi Media Est. Filmul va fi distribuit de Transilvania Film şi va avea premiera chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie 2006.
 Toate articolele despre Legături bolnăvicioase


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 10 ani cu filmul românesc. Episodul 6 - Anul 2006, Iulia Blaga
 Tandreţuri butucănoase - Legături bolnăvicioase, Paul S. Odhan
 Legături bolnăvicioase - ceva din fiecare, Simona Marcu
 Bun îi filmu' Giurgiului - Legături bolnăvicioase, David Morar
 Legături bolnă-vicioase?, Iulia Blaga
 Toate articolele despre Legături bolnăvicioase


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer