Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Astra Film Cinema

The Wolfpack, proiecţie eveniment la Astra Film Cinema, Sibiu


februarie 2016
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Îţi poţi închipui întreaga ta copilărie petrecută între pereţii unui apartament din centrul New York-ului, vizionând film după film fără niciun contact cu realitatea?

 
The Wolfpack (regia: Crystal Cassell) surprinde microuniversul familiei Angulo plasat într-un apartament în Manhattan, unde 6 fraţi sunt izolaţi de restul lumii de către tatăl lor care a decis că trebuie să-i protejeze de societate interzicându-le să părăsească apartamentul în care locuiesc. În schimb, le-a dat undă verde la colecţia sa de blockbustere, aşa că tinerii îşi petrec zilele vizionând şi revizionând filme la nesfârşit.

Scenele preferate sunt reconstituite între pereţii locuinţei de cei 6 fraţi, dar nu înainte de a-şi confecţiona costumele şi decorurile din ce au la îndemână. Fără nicio percepţie a realităţii aceştia îmbracă costumele personajelor pe care le interpretează atunci când tatăl lor le permite pentru prima dată să iasă împreună şi să colinde străzile metropolei. "Un film pe care trebuie să-l vezi ca să crezi că aşa ceva este posibil" - publicaţia Toronto Star.

Dacă aţi ratat la Astra Film Festival 2015 cel mai de succes film al anului, aveţi ocazia să-l vedeţi la Astra Film Cinema (Piaţa Mică 11) joi - 18 februarie 2016 de la ora 19:00. Preţul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecţiei. Mai multe informaţii la tel: 0751.166.516 Toate articolele despre Astra Film Cinema


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Un weekend de film documentar marca Astra Film la Bucureşti, Comunicat de presă
 Astra Film Cinema îşi reia programul din 11 februarie 2016 cu filmul Outside, Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer