mai 2020
Astra Film Cinema
Programul special pentru copii continuă de Luni, 18 Mai 2020, de la ora 13:00, pe Astra Film Junior Online. Filmele pot fi urmărite gratuit pe paginile noaste de Facebook şi pe https://www.astrafilm.ro/online/.
 
Filmele ne introduc în lumile pline de vise şi de încercări ale copiilor din diferite ţări, lumi conduse de tradiţii şi obiceiuri specifice, în care se pot observa aşteptările familiale şi sensurile societăţii, copiii construindu-şi propriul viitor cu mult curaj şi cu multă dăruire.
 
În Mexic, Mariana o ajută pe mama ei să facă salată de cactus, iar Sebastian îşi îngrămădeşte pâinile în sombrero şi se pregăteşte pentru livrarea lor. În Senegal, Adama, Idrissa, Fatou şi Moustapha îşi duc viaţa într-o încăpere mică dintr-un cartier de pescari printre micul dejun cu lapte praf şi tartine cu unt. În Maroc, Rachid încearcă să rezolve problema secetei prin punerea în scenă a poveştii "Ţinutul vrăjitorului Ambala", unde ea interpretează rolul lui Esperanto, un tânăr şi cutezător războinic. În Africa de Sud, curajosul Wilder Ferreira înoată alături de rechini, învăţând să-i iubească şi să-i protejeze.
 
Program Astra Film Junior Online perioada 18-20 MAI
 
LUNI, 18 MAI, ora 13:00
Mexic şi Senegal

MARTI, 19 MAI
Esperanto. Copiii apei: Rachid şi seceta

MIERCURI, 20 MAI ora 13:00
Wilder si viaţa lui sălbatică

Descoperiţi vieţile neînfricate şi aventurile stranii ale copiilor pe Astra Film Junior Online.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus