octombrie 2016
Comunicate de presă - concerte
Green Hours i t i n e r a n t, în parteneriat cu Teatrul ACT, vă invită la concertul:

ANDREI IGNAT
FotO-SolO PianO

Pentru întîia dată după 46 de ani, Andrei Ignat* va performa din nou în Bucureşti, prezentînd publicului apreciatul şi originalul său proiect de solo-pian însoţit de "slide show". Concertul va avea loc la Teatrul ACT, în data de 20 octombrie 2016, ora 20.00.

Urmărind recitalul pianistic al lui Andrei Ignat - fuzionînd organic cu un slide al imaginilor surprinse de artist în numeroasele sale peripluri - publicul va fi parte a unei călătorii muzicale şi fotografice singulare, propusă de una dintre figurile ce au constituit legenda "muzicii tinere" din România, în a doua parte a deceniului ´60.

Printre influenţele muzicale ale artistului suedez de origine română se numără: Keith Jarrett, Chick Corea, Dollar Brand, Jan Johansson... Un public divers de muzică de calitate, va avea de ce să se bucure. Evenimentul este organizat, în colaborare, de entităţile independente Green Hours jazz & theatre-café şi Teatrul ACT. Vă aşteptăm cu muzică... la Teatrul ACT!:)

*Născut la Iaşi în noiembrie 1946, Andrei Ignat a fost membru component al unor formaţii ce au deschis barierele ţării noastre înspre fenomenul muzical occidental ("Andantino", "Sideral" şi "Sideral Modal Quartet"). Student la arhitectură şi muzician-organist în plină ascensiune, pleacă cu această din urmă formaţie la Hamburg, cu un contract la clubul "CrazyHorse"... şi rămîn cu toţii acolo. Tînărul artist se stabileşte apoi în Suedia unde îşi continuă studiile de arhitectură, devenind un profesionist reputat, perseverînd în acelaşi timp în dezvoltarea carierei muzicale de pianist şi compozitor.


Biletele pot fi achiziţionate online, de pe mySTAGE.ro, sau de la Teatrul ACT, astfel: - Cat. I: 35 de lei - Cat. a II-a: 30 de lei

www.teatrulact.ro/index.php/concert-andrei-ignat-foto-solo-piano/
www.greenhours.ro

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus