august 2017
Festivalul de teatru Undercloud, 2017
Reprezentanţii Socíetas Raffaello Sanzio, compania condusă de Romeo Castellucci, anunţă casting pentru Iulius Caesar. Fragmente după William Shakespeare, spectacol ce închide ediţia a 10-a a festivalului Undercloud, în ziua de 31 august 2017.

Este nevoie de 2 actori români, bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 40 de ani, care să joace alături de trupa italiană. Repetiţiile se întâmplă o singură zi, înainte de spectacol, pe 30 august 2017.

(foto: Talos Buccellati)

Castingul va fi făcut de către fondatoarea festivalului Undercloud, Chris Simion-Mercurian, de această dată, în calitatea sa de regizor de teatru. "Castellucci există în Undercloud 10 nu numai pentru că este unul dintre cei mai importanţi artişti ai momentului, iar noi suntem fani, sau pentru că l-am invitat şi ne-a făcut bucuria să accepte, ci, în primul rând, pentru că propune un demers artistic în care noi credem", spune Chris.

Cei interesaţi se pot înscrie pe [email protected] până vineri, 18 august 2017, ora 14.00.

Între 22 şi 31 august 2017, ARCUB - Gabroveni, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, va găzdui ediţia aniversară a Festivalului Internaţional de Teatru Independent UNDERCLOUD, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate publicului bucureştean spectacole româneşti, invitate sau în competiţie, dar şi spectacole din străinătate.

Iulius Caesar. Fragmente, una dintre cele mai de avangardă creaţii ale zilelor noastre, este o recitire a lui Shakespeare în care se vorbeşte, tăios dar în acelaşi timp voalat, despre pericolul dictaturilor din prezent şi despre cea mai perfidă capcană în care putem cădea - cea a tăcerii în faţa pericolului.

Programul complet al festivalului UNDERCLOUD 2017 este disponibil aici.
Biletele pot fi achiziţionate direct de la Casa de bilele ARCUB, între orele 14.00-20.00 şi online prin mystage sau eventbook.

Spectatorii beneficiază de campania 1+1 VIAŢA FĂRĂ CASH, susţinută de Raiffeisen Bank: la 1 bilet cumpărat cu un card Raiffeisen Bank de la Casa de Bilete ARCUB-Gabroveni (str. Lipscani 84-90), al doilea bilet este oferit cadou. Această promoţie nu este valabilă pentru biletele cumpărate online.
UNDERCLOUD se desfăşoară sub egida programului european Europe for Festivals. Festivals for Europe, un important certificat internaţional atribuit de Comisia Europeană şi Asociaţia Festivalurilor din Europa.
UNDERCLOUD este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.
Eveniment cultural co-finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.
Sponsorii ediţiei aniversare: Raiffeisen Bank, Staropramen, Aqua Carpatica, Kinder.
Parteneri: Ambasada Israelului la Bucureşti, 360 Revolution, Hotel Ambasador, ClassIn, Hotel Ibis, Mathilde, The Mansion Boutique Hotel, Therme, Editura Nemira, Teatrul Metropolis, Agenţia de creaţie Propaganda.
Parteneri media: IQads, BIZ, Business Review, National Geographic, Observatorul Cultural, Liternet, Yorick, Cinemagia, Agerpres, Cotidianul, România Liberă, Şapte Seri.
Eveniment ascultat de Radio Guerrilla.
UNDERCLOUD este creat şi organizat de
Asociaţia Mişcarea UNDERCLOUD.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus