iulie 2018
Spectacole UNATC
Dacă e marţi, e teatru tânăr la unteatru!... în august şi septembrie 2018.

stArtAct - cea mai nouă mişcare de teatru tânăr, iniţiată de proaspeţii creatori de teatru, absolvenţi UNATC 2018: regizori, scenografi şi actori, şi reunită în jurul unui crez comun, acela că teatrul, ca orice artă autentică, se reinventează cu fiecare nouă generaţie - vă invită în perioada 7 august - 11 septembrie 2018, în fiecare marţi (dar şi într-o joi) la micro-stagiunea stArtAct @ unteatru, găzduită cu generozitate de unteatru, ce aduce în faţa dumneavoastră poveşti ale timpului prezent, cu entuziasmul, credinţa şi dăruirea începutului de drum.

7 spectacole de teatru tânăr, 7 viziuni inedite asupra lumii contemporane, 7 dramaturgi europeni, 7 seri de suflul nou, 7 oportunităţi de a vedea tinerii actori şi scenografi în acţiune - o nouă generaţie de creatori de teatru - efervescentă şi mânată de un entuziasm debordant, cei 7 regizori fresh - care au făcut toată această minunată întâmplare să existe: Amalia Iorgoiu, Alexandru P. Rusu, Diana Tănase, Ester Mitrofan, Alexandru Andrei, Ilinca Prisăcariu, A. Hartmann şi un loc unic: unteatru!

unteatru găzduieşte cu generozitate în micro-stagiunea stArtAct producţiile absolvenţilor de regie licenţă şi master UNATC 2018: unteatru - locul atâtor spectacole speciale, iubite de unpublic la fel de generos - este acel acasă, unde artiştii şi spectatorii se întâlnesc natural, într-o atmosferă creativă, care inspiră şi motivează, care pentru tinerii creatori a devenit în aceste luni un teren fertil, facilitând o serie de noi experienţe pentru această generaţie fresh, care îşi aşteaptă publicul cu uşile deschise!

Programul micro-stagiunii stArtAct @ unteatru

Orchestra Titanic de Hristo Boicev, regia Amalia Iorgoiu - 7 august 2018, ora 20.00
Îngrijitorul de Harold Pinter, regia Alexandru P. Rusu - 14 august 2018, ora 20.00
Lecţia de Eugène Ionesco, regia Diana Tănase - 16 august 2018, ora 20.00
Caii la fereastră de Matei Vişniec, regia Ester Mitrofan - 21 august 2018, ora 20.00
Aniversarea de Jeroenvan den Berg, regia Alexandru Andrei - 28 august 2018, ora 20.00
Absinth de Magda Fertacz, regia Ilinca Prisăcariu - 4 septembrie 2018, ora 20.00
Respectfully yours.../...cu respect după Jean-Paul Sartre, regia A. Hartmann - 11 septembrie 2018, ora 20.00


Vino să susţii tinerii creatori!
unteatru
: Strada Sfinţii Apostoli nr 44, sector 5, Bucureşti,
rezervări: telefon (sms) 0732605510, e-mail: [email protected]
urmareşte.ne pe https://www.facebook.com/StArt.Act.young.theatre/ şi pe www.unteatru.ro

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus