septembrie 2018
Festivalul Naţional de Teatru, 2018
Biletele pentru spectacolele celei de-a 28-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru se vor pune în vânzare online pe https://www.mystage.ro/fnt începând de miercuri 26 septembrie 2018, ora 22:00 şi la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti atât cash, cât şi cu card) începând de joi 27 septembrie 2018, ora 10:00. De asemenea, precizăm că anul acesta nu vor exista bilete puse în vânzare la casele de bilete ale teatrelor unde sunt programate spectacole.

Biletele se pot cumpăra uşor, online, prin platforma mystage.ro. Trebuie doar să vă creaţi cont, să cumpăraţi biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în cont sau pe e-mail. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil. Plăţile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.

Pentru spectacolul Povestea prinţesei deocheate, producţie a Teatrului Naţional "Radu Stanca" Sibiu, care se va juca duminică, 28 octombrie 2018, ora 18.00, la Fabrica de Cultură din Sibiu, biletele se vor cumpăra de pe site-ul www.tnrs.ro/program şi de la Agenţia teatrală, str. Nicolae Balcescu nr. 17, Sibiu.

Pentru spectacolul Îngeri în America - spectacol serial (partea I: Sfârşitul lumii e aproape, partea a II-a: Perestroika), producţie a Teatrului Maghiar de Stat Cluj, data punerii în vânzare a biletelor va fi anunţată ulterior.

Urmăriţi-ne pe www.fnt.ro, www.mystage.ro şi pe pagina de Facebook a Festivalului Naţional de Teatru.

A 28-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru se va desfăşura la Bucureşti, între 19 şi 29 octombrie 2018 şi este dedicată regizoarei Cătălina Buzoianu. Ediţie desfăşurată sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.
Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria Municipiului Bucureşti
Producători: UNITER - Uniunea Teatrală din România, ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti
Partener: Institutul Cultural Român
Sponsor principal: BRD - Groupe Société Générale
Sponsori: Farmexim, MOL România

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus