Scena.ro / decembrie 2018
Revista Scena.ro
Orizontul lor nu se încadrează numai în norme estetice, ci şi în cele etice. Teme precum echitatea, justiţia socială, integritatea profesională le traversează nu doar conversaţiile, ci şi spectacolele. Ce aduc milenariştii nou în teatru şi cum văd ei, prin intermediul a doi reprezentanţi ai generaţiei - Leta Popescu şi Gabriel Sandu -, scena românească de azi şi problemele ei - în Podcastul Scena.ro # 5

Noul episod, este disponibil pe website-ul www.revistascena.ro, în contul de soundcloud al revistei - https://soundcloud.com/revistascenaro, dar şi pe www.eteatru.ro.


Podcastul Scena.ro este iniţiat de criticul de teatru Cristina Modreanu, redactoarea şefă a revistei Scena.ro, care şi moderează discuţiile alături de Oana Cristea-Grigorescu, producătoare radio şi este produs de Asociaţia Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului şi Teatrul Naţional Radiofonic, în cadrul proiectului Arhiva Scena.ro - resurse culturale disponibile online, finanţat de AFCN.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus