februarie 2020
Comunicate de presă - concerte
Haley Reinhart vine la Bucureşti cu o serie de piese proaspete de pe Lo-Fi Soul, cel mai nou album lansat în 2019 în Statele Unite, anunţă organizatorul Events.


Fanii o pot întâlni pe 14 mai 2020 la LOFT Lounge, unde vor putea cânta alături de artistă melodiile care au consacrat-o, dar şi cântecele de pe cel de-al patrulea album pentru care Haley nu doar că a compus melodiile, dar s-a implicat şi în coproducţie.


Una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, Haley este în plină ascensiune din momentul în care a obţinut locul 3 în sezonul al zecelea al American Idol. A lansat patru albume, a mers în concerte şi chiar şi-a împrumutat vocea pentru o animaţie din serialul produs de Netflix, F is for Family.

Cu Lo-Fi Soul Haley Reinhart vrea să le facă cunoştinţă fanilor cu secretele vocii ei, de aceea putem regăsi pe album pe lângă vibe-ul ei old school emblematic, o paletă diversă de tonalităţi prin care vrea să se arate publicului aşa cum este.

"Albumul conţine melodii scrise în urmă cu 8 ani care au avut nevoie de momentul potrivit pentru a face parte dintr-un album special, cu sens", spune Haley.


Artista mărturiseşte că prin melodiile de pe acest album se adresează în special noilor fani cărora şi-a propus să le arate cine este cu adevărat.

"Toate cele 13 melodii de pe album au genuri diferite şi prin intermediul lor pot arăta lumii 13 faţete diferite ale personalităţii mele. Albumul e vintage în atât de multe feluri, dar în acelaşi timp reuşeşte să rămână modern", spune Haley care ne sugerează să ascultăm Deep Water, melodia ei preferată de pe acest album, pe care o va cânta cu siguranţă pe 14 mai 2020 la LOFT Lounge în Bucureşti.


Biletele sunt disponibile în următoarele categorii: acces general - 100 lei şi VIP - 330 lei şi pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro şi din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone şi reţeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti şi librăriile Diverta).
Parteneri media: Music Channel, Adevărul, OK! Magazine, Ziare.com, Zile şi Nopţi, Ziarul Metropolis, Liternet, Catchy, Un site de muzică.

Despre Events
Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a cărei misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este "de neuitat", iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith, Leonard Cohen, The Cranberries, Pink Martini şi Ed Sheeran, spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation şi expoziţiile The Human Body şi The Art of Banksy.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus