mai 2020
Astra Film Cinema
Începând de astăzi, de la ora 13:00, copiii se pot bucura de un program special din seria Dimineţile Lumii pe Astra Film Junior Online. Documentarele pentru copii pot fi accesate gratuit pe paginile noastre de Facebook şi pe https://www.astrafilm.ro/online/.
 
Seria de filme «Les Petits Matins du Monde» prezintă universul fascinant şi cultura diversă a copiilor din lumea întreagă, de la trezitul de dimineaţă la pregătitul micului dejun, de la spălatul pe dinţi la îmbrăcatul uniformei, de la mersul la şcoală la întâlnirea cu prietenii. Băieţi şi fete cu vârsta cuprinsă între 6 şi 10 ani îşi exprimă în ritmul lor curiozităţile, gândurile şi emoţiile într-o dimineaţă obişnuită din viaţa lor.
 
De ce Aïcha şi Zhara îşi spun rugăciunile frecvent? De ce trebuie Chaliha să vâslească până la şcoală? Cum deprind tehnica mânuirii beţişoarelor gemenii Shunta şi Hinata?
 
Aceste întrebări, aparent neînsemnate, ne fac să înţelegem diferenţele de obiceiuri şi mentalităţi de la o ţară la altă, aflând modul unic în care îşi desfăşoară activităţile un copil şi regulile intime după care funcţionează o familie, surprinzând reflexii importante ale societăţii în care trăiesc.
 
Programul Astra Film Junior Online în perioada 11-13 MAI 2020
 
LUNI, 11 MAI, ora 13:00
Cambodgia, Statele Unite ale Americii
 
MARTI, 12 MAI, ora 13:00
Finlanda, India
 
MIERCURI, 13 MAI, ora 13:00
Japonia, Maroc
 
Descoperiţi aventura lumii copiilor pe Astra Film Junior Online.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus