mai 2020
Articole diverse
Haley Reinhart va ajunge la Bucureşti în primăvara lui 2021. Astfel, concertul solo în premieră care ar fi trebuit să aibă loc pe 14 mai 2020 în LOFT Lounge este reprogramat din cauza pandemiei pentru luna mai a anului 2021. Spectacolul de anul acesta a fost amânat ca urmare a Ordonanţei Militare numărul 1 din data de 18 martie 2020.

"Într-o astfel de situaţie fără precedent în întreaga lume, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să avem grijă unii faţă de ceilalţi. Din motive clare care ţin de siguranţa tuturor, am hotărât împreună cu Haley Reinhart şi echipa ei amânarea concertului din România pentru primăvara anului viitor. Suntem încrezători că întâlnirea artistei cu publicul din România va fi pe cât de aşteptată, pe atât de valoroasă şi apreciată. Mulţumim." - afirmă promoterul Events.

Organizatorii vor reveni cu data exactă în care se va reprograma concertul din LOFT Lounge (Metropolis Center, Corp A, Parter, Strada Grigore Alexandrescu 89-97), iar această dată va avea loc în luna mai a anului 2021.

Una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, Haley este în plină ascensiune din momentul în care a obţinut locul 3 în sezonul al zecelea al American Idol. A lansat patru albume, a mers în concerte şi chiar şi-a împrumutat vocea pentru o animaţie din serialul produs de Netflix, F is for Family. Cu Lo-Fi Soul Haley Reinhart vrea să le facă cunoştinţă fanilor cu secretele vocii ei, de aceea putem regăsi pe album pe lângă vibe-ul ei old school emblematic, o paletă diversă de tonalităţi prin care vrea să se arate publicului aşa cum este.

Biletele care au fost deja achiziţionate îşi vor păstra valabilitatea pentru noua dată. Biletele se pot cumpăra de pe www.eventim.ro.

Parteneri media: Music Channel, Adevărul, OK! Magazine, Glamour, Ziare.com, Zile şi Nopţi, Ziarul Metropolis, Liternet, Observator Cultural, Catchy, Infomusic, Iconcert, Un site de muzică.

Despre Events
Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a cărei misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este "de neuitat", iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith, Leonard Cohen, The Cranberries, Pink Martini şi Ed Sheeran, spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation şi expoziţiile The Human Body şi The Art of Banksy.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus