ianuarie 2021
Comunicate de presă - concerte
14 concerte înregistrate de la ediţia din iunie 2020 a Rocanotherworld se vor putea vedea pe platforma Overground Showroom între 20 - 24 ianuarie 2021 iar publicul se poate bucura în plină iarnă de experienţa de festival, acasă în living dar alături de toţi prietenii şi de trupele lor favorite, online.

Biletele se pot achiziţiona de pe iabilet.ro, atât în varianta de abonamente care dau acces la toate cele 5 zile de concerte de la ediţia din iunie 2020 a festivalului, dar şi la bilete de o zi prin care se poate susţine artiştii care au performat, cauza sprijinită de festival sau atât artiştii cât şi cauza. Concertele pot fi văzute online timp de 48 de ore de la ora începerii.

Serile de festival încep de la ora 19:00, astfel:

Miercuri, 20 ianuarie 2021: Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers
Joi, 21 ianuarie 2021: Lucia, Pinholes, Byron
Vineri, 22 ianuarie 2021: Fine, It's Pink, Eyedrops, Argatu'
Sâmbătă, 23 ianuarie 2021: Ana Coman, Jurjak, Luna Amară
Duminică, 24 ianuarie 2021: Om la Lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

Rocanotherworld Winter Edition îşi continuă misiunea asumată, aceea de a avea un impact real în comunitate aşa că sprijină din nou, cu ajutorul principalului partener, Kaufland România, familiile ce locuiesc în cele 4 sate ale comunei Lungani din judeţul Iaşi, cu pachete cu produse alimentare de bază, de igienă şi sanitare, de maximă necesitate în vremuri pandemice.


Mai mult decât un simplu festival de muzică

În 2020 Rocanotherworld a fost primul festival desfăşurat după ieşirea din starea de urgenţă, respectând toate normele de siguranţă pentru participanţi impuse de autorităţi. Evenimentul a adus împreună artişti îndrăgiţi şi publicul lor, pentru mulţi dintre cei dintâi fiind prima experienţă pe scenă a anului iar pentru spectatori primul festival la care s-au putut bucura de muzică chiar dacă au stat jos, la distanţă şi purtând măşti. Începând cu cea de-a cincea ediţie din 2020, biletul de participare la festival a fost unul solidar, atât faţă de trupele ce au concertat pro bono pentru a fi alături de cauzele promovate de Rocanotherworld în anii trecuţi, cât şi faţă de demersurile caritabile susţinute.

"Statistic, Comuna Lungani este una dintre cele mai defavorizate la nivel naţional şi ne dorim ca ajutorul nostru pentru această comunitate să fie unul constant, pentru a face o diferenţă reală. Din acest motiv le-am dedicat şi ediţia post lockdown a festivalului, dar şi Rocanotherwold Winter Edition ", povesteşte Patricia Butucel, directorul festivalului. "Valorile noastre sunt #becurious, #bedifferent şi, mai ales, #beforothers iar misiunea noastră e de a creşte conştientizarea problemelor din societate şi de a implica şi comunitatea în găsirea de soluţii sustenabile".

"Noi, la Kaufland România credem în susţinerea comunităţilor pe termen lung şi ne bucurăm să fim alături de Rocanotherworld la ediţia de iarnă, pentru a continua cauza socială a festivalului. Am trecut prin multe schimbări în ultimul an şi am învăţat pe parcurs, dar ce a rămas neschimbată este dorinţa noastră de a fi alături de oameni. Pentru că, la Kaufland, implicarea face diferenţa", declară Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Pachetele cu produse alimentare şi de igienă pentru familiile din comuna Lungani vor fi distribuite între 28 - 31 ianuarie 2021, în condiţii de maximă siguranţă şi respectând toate normele în vigoare. Voluntarii din Iaşi care îşi doresc să participe la acţiuni se pot înscrie până pe 17 ianuarie 2021, completând formularul http://bit.ly/beforothers.

Eveniment Facebook: www.facebook.com/events/1179186182476803/.

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 şi l-a avut ca inspiraţie pe Ioan Dan Niculescu ("Roca") - designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor şi deschizător de suflete. Toate activităţile sunt conturate în jurul dorinţei de a oferi şi a principiilor pe care acesta le-a îmbrăţişat de-a lungul vieţii: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alţii!
Asociaţia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld şi Classix din Iaşi, având drept scop revitalizarea culturală a oraşului, angrenarea comunităţilor creative şi implicarea în viaţa civilă a societăţii prin acţiuni care promovează spiritul proactiv, contributiv şi participativ.
Mai multe informaţii despre campaniile derulate se pot găsi şi pe canalele Rocanotherworld:
Facebook: www.facebook.com/rocanotherworld/
Instagram: @rocanotherworld

Organizatori: Asociaţia Industrii Creative, Showberry
Main Partner: Kaufland Romania
Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Agerpres, Iqads & SMARK, Zile şi Nopţi, Infomusic, Iconcert, Un site de muzică, Viva FM.


0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus