iunie 2021
Festivalul TIFF 2021
InfiniTIFF - secţiunea TIFF dedicată viitorului conţinutului audiovizual, revine în 2021 într-o nouă formulă. Fideli obiectivelor propuse în Manifestul InfiniTIFF de acum 2 ani, lansăm anul acesta un incubator dedicat proiectelor creative, care debutează la TIFF, urmând a fi continuat pe parcursul anului.

Propunem unui număr limitat de artişti, antreprenori din industriile creative, operatori culturali sau antreprenorii din industria IT să participe la un program experimental dedicat celor ce să doresc să dezvolte proiecte culturale cu ajutorul noilor medii (VR, AR, XR, proiecţii interactive).

Desfăşurat sub deviza Imagine. Team up. Innovate! programul le va oferi posibilitatea creativilor din orice industrie să pornească de la o idee de produs / aplicaţie /serviciu cultural care implică utilizarea noilor media (VR, AR, XR, proiecţii interactive), să pregătească un pitch în faţa unei audienţe care să reunească pe lângă finanţatori, sponsori şi alţi operatori culturali, furnizori de tehnologie sau autorităţi locale împreună cu care să livreze în următorii ani experienţe culturale memorabile.

 Pe 27 şi 28 iulie 2021, în cadrul evenimentelor TIFF 2021 dedicate industriei, participanţii la program vor beneficia de pregătire livrată de Peter Barta - creatorul metodei The Long Run, un program de educaţie şi formare antreprenorială.

În afară de cele două zile de training cu participare fizică - cei selectaţi vor primi consiliere online pe parcursul următoarelor 2 luni şi jumătate în procesul lor de cristalizare a ideilor de produse / aplicaţii / servicii / experienţe culturale. La mijlocul lunii octombrie 2021, participanţii la program se vor reuni într-un eveniment care îi va pune în contact cu potenţialii investitori, sponsori, parteneri tehnologici, instituţii partenere dar şi autorităţi locale - în faţa cărora vor livra pitch-urile pregătite şi cu ajutorul cărora vor putea implementa ideile lor inovatoare în următorii ani.

Dacă sunteţi interesaţi să participaţi la acest program, sunteţi invitaţi să vă creaţi un cont pe platforma Eventival la linkul https://vp.eventival.eu/tiff/2021 şi ulterior să completaţi formularul dedicat InfiniTIFF până pe 8 iulie 2021. Lista proiectelor participante va fi anunţată pe 11 iulie 2021.

The Festival Must Go On. Anytime. Online.
TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, este disponibilă online şi în aplicaţiile iOS şi Android (mobile şi TV), cu un catalog de peste 200 de titluri, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual.
Detalii pe unlimited.tiff.ro.


Descarcă programul şi catalogul TIFF 2021 aici şi aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus