aprilie 2022
Festivalul TIFF 2022

Programul First Cut Lab, dedicat lungmetrajelor aflate în post-producție, se întoarce la TIFF 2022. Două proiecte din România vor fi selectate la workshop-ul în cadrul căruia regizorii și producătorii vor primi consultanță personalizată din partea experților internaționali. Data limită pentru înscrieri este 15 mai, iar regulamentul complet este disponibil aici: https://tiff.ro/tiff/first-cut-lab.

First Cut Lab Cluj 2022 își propune să cultive potențialul artistic al proiectelor selectate și, totodată, să maximizeze potențialul lor comercial și festivalier. Pentru a-și înscrie proiectele, cineaștii sunt invitați să completeze formularul disponibil online și să-l trimită printr-un email la [email protected], alături de un montaj de minimum 30 de minute, cu subtitrări în limba engleză. Materialul video poate consta în scene individuale sau poate fi un montaj în diferite faze incipiente, disponibil pe o platformă de streaming securizată.

Mai multe despre program și detalii despre cum poți aplica


Descarcă catalogul aperiTIFF 2022 aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus