aprilie 2022
Festivalul de Teatru Povești, Alba Iulia, 2022
Teatrul de Păpuși "Prichindel" și Consiliul Județean Alba se pregătesc de cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru "Povești". O ediție aniversară, mult așteptată, care ne dorim să readucă, în fața publicului din municipiu și județ, acel eveniment de înaltă ținută artistică și culturală cu care l-am obișnuit de paisprezece ediții.

"Ne pregătim cu emoție și multă bucurie pentru a reveni în comunitate cu acest festival care a adus, de-a lungul anilor, întâlniri minunate ale publicului cu artiști din țară și străinătate. Așadar, în perioada 15 - 21 mai 2022 mergem la teatru, indiferent de vârstă. Spectacole de teatru destinate publicului adult, dar și adolescenților și copiilor, ateliere de creație, lansări de carte, dialoguri, conferințe, expoziții sunt pregătite pentru iubitorii de teatru. Suntem convinși că nu doar nouă ne-a fost dor de o astfel de întâlnire, ci și dumneavoastră, publicul nostru drag, căruia îi este în totalitate dedicat. Marcel Iureș, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Florin Piersic jr., Chris Simion, Oana Pellea, dar și personaje îndrăgite din poveștile pentru copii, vă așteaptă într-o nouă ediție de festival." - Ioana Bogățan, manager teatru.

Așadar, în perioada 15 - 21 mai 2022, vă așteptăm la ediția cu numărul 15 a Festivalului Internațional de Teatru "Povești".

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus