februarie 2023
Festivalul TIFF 2023
Ediția 22 a Festivalului Internațional de Film Transilvania se va desfășura în perioada 9 - 18 iunie 2023 la Cluj-Napoca.

Cardurile TIFF pot fi achiziționate exclusiv online pe tiff.eventbook.ro. La finalizarea tranzacției, posesorii vor primi, automat, prin emailul completat în formularul de achiziție, un cod unic pe care îl vor folosi ulterior pentru achiziționarea de bilete la proiecțiile și evenimentele speciale dorite.

Pachet Cuplu - TIFF Card.10: 300 lei
Promoție disponibilă până pe 28 februarie 2023. Pachetul include două abonamente TIFF Card.10.Fiecare card garantează accesul la 10 proiecții la alegere, cu excepția evenimentelor speciale.
Cumpără Pachet Cuplu - TIFF Card.10 aici
---
TIFF Card.10: 170 lei
Cardul garantează accesul la 10 proiecții la alegere, cu excepția evenimentelor speciale.
Cumpără TIFF Card.10 aici
---
TIFF Card: 450 lei
Cardul garantează accesul la 25 de proiecții, dintre care 2 evenimente speciale la alegere (cu excepția proiecțiilor Film Food, a Ceremoniei de închidere).
Cumpără TIFF Card aici
---
TIFF Gold Card: 1.000 lei
Cardul garantează accesul la un total de 30 de proiecții, evenimente speciale și petreceri ale festivalului, cu excepția proiecțiilor Film Food, a Ceremoniei de închidere, a recepțiilor oficiale și a evenimentelor dedicate presei.
Cumpără TIFF Gold Card aici

*
Toate cardurile permit achiziția de bilete la maximum 6 proiecții pe zi. Nu se pot procura două bilete la aceeași proiecție.

Pentru a obține oricare dintre carduri, este necesar să completați formularul care va apărea la finalizarea comenzii și să adăugați o fotografie în format jpg.

La achiziția oricărui card veți primi un voucher cu o reducere de 25% (pentru primele două tipuri de carduri) sau 50% (pentru ultimele două tipuri de card) din valoarea abonamentului pe 1 an de zile la TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), platforma de video streaming a festivalului.

La achiziționarea primelor două tipuri de card vi se va emite automat un card virtual. Acest tip de card nu va fi printat. În baza codului unic afișat pe cardul virtual, veți putea procura bilete atât online, de pe site-ul tiff.eventbook.ro, cât și de la casieriile TIFF.

La achiziționarea ultimelor două tipuri de card se va emite și un card fizic, care va putea fi ridicat, în perioada 6 - 8 iunie 2023, de la biroul de Ticketing din Piata Unirii. Nu este obligatoriu să dețineți cardul fizic, puteți utiliza codul unic pe care îl primiți la achiziția cardurilor, pentru orice rezervare efectuată.


Descarcă catalogul și aperiTIFF 2023 aici, respectiv aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus