martie 2023
Festivalul TIFF 2023

Programul First Cut Lab, dedicat lungmetrajelor aflate în post-producție, se întoarce la TIFF și în 2023. Două proiecte din România vor fi selectate la workshop-ul în cadrul căruia regizorii și producătorii vor primi consultanță personalizată din partea experților internaționali. 1 mai 2023 este data limită pentru înscrieri, iar regulamentul complet este disponibil AICI.

First Cut Lab Cluj 2023 își propune să cultive potențialul artistic al proiectelor selectate și, totodată, să maximizeze potențialul lor comercial și festivalier. Pentru a-și înscrie proiectele, cineaștii sunt invitați să completeze formularul disponibil online și să-l trimită printr-un email la [email protected], alături de un montaj de minimum 30 de minute, cu subtitrări în limba engleză. Materialul video poate consta în scene individuale sau poate fi un montaj în diferite faze incipiente, disponibil pe o platformă de streaming securizată.

Sunt vizate proiectele de lungmetraj cu potențial internațional și cu o durată minimă de 70 de minute. Workshop-ul va avea loc la Cluj între 12 - 15 iunie 2023.

Între Revoluții (r. Vlad Petri), Oameni de Treabă (r. Paul Negoescu) sau Balaur (r. Octav Chelaru) sunt filme care au participat la First Cut Lab TIFF în ultimii doi ani.

Mai multe despre program și detalii despre cum poți aplica


Descarcă catalogul și aperiTIFF 2023 aici, respectiv aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus