mai 2023
Festivalul TIFF 2023

Un picnic transilvan, la TIFF.22

O seară cu mâncare, muzică și film din Transilvania: marți, 13 iunie 2023, la Parcul Etnografic Romulus Vuia facem TIFF Picnic cu Clubul Gastronomic Transilvan, Nightlosers & Trio Ardealul și documentarul Vulturii din Țaga.

Rezervă bilete

Nightlosers cântă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române sau maghiare. La TIFF Picnic li se alătură Emil Mihaiu, probabil cel mai bun viorist din Gherla. Cu el cântă și Zenu Zan (la braci aka violă) și Pusztai Aladár (la gordună aka contrabas). Împreună sunt Trio Ardealul.


Proiecție Vulturii din Țaga (r. Adina Popescu, Iulian Ghervase, 2023)

Echipa sa pierde meci după meci, însă Nelu, managerul unui club de fotbal dintr-un sat din Transilvania, nu se dă bătut. După fiecare înfrângere o ia de la capăt, pentru că pasiunea sa pentru fotbal îi dă un sens în viață. Premiul pentru Cea mai bună regie (competiția românească) în 2022 la festivalul Astra!0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus