iunie 2023
Festivalul TIFF 2023
Mai sunt doar câteva zile până când începe TIFF 2023 la Cluj. A apărut deja prin oraș AperiTIFF și chiar și revista EducaTIFF destinată activităților pentru cei mici.

În 2023 sunt 11 filme în programul obișnuit de educație + încă 4 filme Mini Cini (nu Cini Mini :)) - o invenție nouă marca EducaTIFF, un ecran gonflabil aflat în Iulius Parc - cu filme pe care eu le recomand copiilor de 3+ ani.

În cadrul selecției pentru copii și adolescenți, găsim filme cu căței, filme despre familie, despre tradiții. Între ele, cel pe care eu îl aștept cel mai mult: O sută de ani de Disney. Pe lângă el, mai sunt încă multe care au descrieri care mi s-au părut foarte interesante.

În acest TIFF, la fel ca în 2022, voi scrie pe LiterNet.ro mini-cronici la câteva din filmele EducaTIFF pe care am în plan să le văd.

Dacă v-am convins, HAIDEȚI ȘI VOI LA TIFF!

(Întreg programul filmelor și activităților din cadrul EducaTIFF poate fi găsit aici: https://tiff.ro/educatie)

Notă: Andrei Bar are 12 ani și e spectator fidel de EducaTIFF de mai multe ediții. Anul acesta, ca și anul trecut, ne-a făcut onoarea de a accepta să povestească pentru LiterNet despre câteva din filmele pe care le vede la TIFF. Citiți aici textele lui Andrei.



Descarcă catalogul și aperiTIFF 2023 aici, respectiv aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus