Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici film  Sageata  Festivalul de film Cannes 2002

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Sharon Stone a plîns la conferinţa de presă - Festivalul de la Cannes 2002


mai 2002
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Prezentă la Cannes pentru a fi membră în juriul festivalului (prezidat de David Lynch), Sharon Stone a avut nevoie de şerveţelul Kleenex al acestuia înainte de a răspunde la o întrebare. Regizorul i l-a oferit, scuzîndu-se că deja se folosise de el...

Actriţa a fost mai tot timpul melancolică şi uşor incoerentă. Fiind prima sa ieşire publică după noaptea Oscarurilor, Sharon părea încă marcată de absenţa sa îndelungată (2 ani) din lumina reflectoarelor, ca şi de accidentul vascular suferit nu cu mult timp în urmă. Obişnuiţii Cannes-ului îşi amintesc mai ales de umorul actriţei. De asta data, singurul moment mai amuzant a fost atunci cînd Sharon a spus că revenirea ei în actualitate seamănă cu o "descoperire arheologică: iată o femeie de 40 de ani!"

Întrebată ce părere are despre îndemnul comunităţilor evreieşti de la Hollywood de a boicota festivalul de la Cannes, actriţa a răspuns că "tipul ăla" (Le Pen) a pierdut cu un procent atît de umilitor (18%), încît nu se poate vorbi despre un "antisemitism francez", majoritatea francezilor arătînd clar că sînt împotrivă: "În SUA, atunci cînd cineva pierde cu un asemenea procent, spunem că i-a fugit pămîntul de sub picioare şi dus e!", a mai precizat ea.

În rest, nu s-a schimbat cam nimic la Cannes: acelaşi afiş nasol şi prost ales, aceleaşi plasatoare îmbrăcate-n aceleaşi costume (urîte) ca acum 5 ani, aceiaşi poliţişti pe străzi şi bodyguarzi la intrarea în Palat... Şi totuşi, verificarea este mai strictă; acum, eşti "scanat" cu detectorul de metale şi ţi se umblă în geantă! Afară e frumos, soare-cald, iar filmul de deschidere (Hollywood Ending de Woody Allen) a fost atît de slab încît nu poţi decît să te gîndeşti că va urma o ediţie ca toate celelalte.

(Deplasare sponsorizată de Coca-Cola şi Air France) Toate articolele despre Festivalul de film Cannes 2002

Resurse

 Alte articole de Alex. Leo Şerban


Alte articole

 Roman Polanski a primit Palme d'Or pentru Pianistul - Festivalul Cannes 2002, Eugenia Voda
 Celebrul 11.09.01 - Festivalul de la Cannes 2002, Eugenia Voda
 Aruncatul cu celularul şi alte sporturi de interior - Festivalul de la Cannes 2002, Alex. Leo Şerban
 Canada, armele de foc & vîrsta de 40 de ani - Festivalul de la Cannes 2002, Alex. Leo Şerban
 Pălit de dragoste şi geniu - Festivalul de la Cannes 2002, Alex. Leo Şerban
 Toate articolele despre Festivalul de film Cannes 2002


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer