Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu 2008

13.000 de bilete pentru 11 zile de festival - FITS 2008


mai 2008
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu 2008 desfăşurate în spatiile indoor au fost puse în vânzare la data de 8 mai 2008. Numărul total al biletelor va fi de peste 13.000, asigurând accesul spectatorilor la aproximativ 80 de spectacole pe întreaga durata a festivalului. Reprezentaţiile indoor vor avea loc în sălile de spectacol deja consacrate din oraş, dar şi în spaţii neconvenţionale: Hala Simerom, sala Lybra (Balanţa), tramvaiul Sibiu - Răşinari chiar şi într-un autobuz amplasat în parcarea teatrului Radu Stanca.

Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală din Sibiu din str. Nicolae Bălcescu nr. 17. Pentru majoritatea spectacolelor, preţul unui bilet întreg este de 10 lei iar cu reducere, de care vor beneficia elevii, studenţii, pensionarii şi militarii în termen, de 5 lei. Excepţie vor face spectacolul de teatru tradiţional japonez: Festivalul de vară: O oglindă a Osakăi şi Faust în regia lui Silviu Purcărete, unde preţul unui bilet va fi de 20 de lei. Pentru premiera teatrului Naţional Radu Stanca, Lulu, şi spectacolele Povestiri despre nebunia noastră cea de toate zilele în regia lui Radu Afrim, Copilul rece în regia lui Syabo K. Istavan, Astăzi nu se fumează în regia lui Gavril Pinte şi În rolul victimei în regia lui Felix Alexa, preţul unui bilet va fi de 10 lei. Pentru toate aceste şapte spectacole, reducerea nu va fi valabilă.

Cei care doresc detalii despre spectacolele pentru care pot fi achiziţionate bilete precum şi data şi ora la care vor avea loc reprezentaţiile, sunt rugaţi să acceseze site-ul www.sibfest.ro, pagina oficială a festivalului.

Cea de-a XV- a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, cel mai important festival al artelor spectacolului din România, va avea loc în perioada 29 mai - 8 iunie 2008. Ediţia aniversară din acest an se va derula sub genericul Energii şi va include peste 350 de evenimente prezentate de companii de teatru din peste 70 de ţări. Toate articolele despre Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu 2008


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Cum îţi schimbă un spectacol rolul, Delia Marinescu
 Teatrul fluid: Salt - FITS 2008, Oltiţa Cîntec
 Dramele unei lumi derutate - FITS 2008, Magdalena Boiangiu
 Energiile spectacolului - FITS 2008, Doina Papp
 Superlativele FITS 2008, Oana Stoica
 Toate articolele despre Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu 2008


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer