februarie 2004
Cesaria Evora, o divă la Bucureşti

Pour les connaisseurs este o ştampilă care poate fi aplicată şi următorului eveniment organizat de Fundaţia cultural-artistică Aurel Mitran: "Diva desculţă" - Cesaria Evora - revine în România, marţi 29 iunie 2004, ora 20.00, la Sala Palatului şi vă promite un nou concert extraordinar. Unul special pentru România.


Cesaria Evora nu mai are nevoie de nici o prezentare. Concertul pe care"Diva desculţă" l-a susţinut anul trecut în România (Sala Palatului, 15 mai 2003) i-a încântat pe cei care au avut norocul să ia parte la acest eveniment. Un eveniment care a stârnit un interes atât de mare încât biletele s-au epuizat în zece zile. Şi asta cu mult, mult timp înainte de data la care concertul a fost programat.

De-atunci încoace, cea mai frecventă întrebare la care Aurel Mitran trebuia să aibă răspuns a fost: "Când mai vine Cesaria Evora în România?" O întrebare venită atât din partea celor care văzuseră concertul, cât şi din partea celor care nu avuseseră acest prilej. Tuturor, Fundaţia Aurel Mitran le-a făcut o promisiune şi, iată, ea a fost respectată.

Cesaria Evora revine în România, pentru un nou concert extraordinar la Sala Palatului, programat marţi 29 iunie, la ora 20.00.

Şi nu este deloc o revenire oarecare. Cesaria Evora se întoarce în România cu un nou album, Voz D'Amor, pe care îl va prezenta în concertul de la Bucureşti. Este chiar albumul pentru care a câştigat, cu puţin timp în urmă, un premiu Grammy.

Biletele se pun în vânzare la Sala Palatului, începând cu 1 martie 2004.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus