Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul TIFF 2009

Cinefilii au liber la concerte - TIFF 2009


mai 2009
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
După multe filme impresionante şi expoziţii de marcă, cinefilii au liber la concerte. Patru evenimente muzicale live vor încinge atmosfera în curtea Muzeului de Artă, la TIFF Meeting Point.

Miercuri, 3 iunie 2009, de la ora 21.30, în cadrul Zilei Maghiare cântă sZempöl. Fondată în 2007, şi având în componenţa sa 7 membri, formaţia este recunoscută pentru complexitatea de stiluri muzicale abordate, începând cu muzica progressive şi etno şi continuând cu stilul drum and break.

Joi 4 iunie 2009, de la ora 21.30, în cadrul secţiunii Focus Moldova, petrecem în ritmurile melodiilor semnate de trupa Snails. Snails au debutat cu albumul Undeva, lansat în 2005 în România şi Republica Moldova. În toamna anului 2007, formaţia a lansat cel de-al doilea album Nu-mi pasă, care s-a bucurat de un binemeritat succes.

Sageata Ascultă Snails aici.

Vineri seara, 5 iunie 2009, este rezervată unui alt eveniment muzical. De la 21.30, toţi clujenii sunt invitaţi la concertul extraordinar susţinut de Grimus. Succesul notabil al trupei a fost înregistrat la sfârşitul anului 2005, odată cu piesa Solitude, care a câştigat şi Premiul Piesa Anului, oferit de Radio City Fm. Până în 2007, Grimus era invitată deja la toate festivalurile de muzică importante din România, iar în 2008, eforturile trupei au fost îndreptate în direcţia lansării albumului lor de debut Panikon, care s-a bucurat de critici pozitive.

Sageata Ascultă Grimus aici.

Seria mega concertelor de la Meeting Point se termină sâmbătă, 6 iunie 2009, în prezenţa uneia dintre cele mai de succes formaţii din România: AB4. Fondată în anul 2000, trupa a fost influenţată de nume precum Soungarden, Nirvana, Alice in Chains, Sonic Youth, Placebo şi Limp Bizkit. În 2003, în cadrul Premiilor MTV, AB4 câştigă premiul secţiunii Best Romanian Act. Trupa va putea fi ascultată începând cu ora 21.30 la TIFF Meeting Point.


Descarcă povestea filmelor din TIFF 2009 aici.
 Toate articolele despre Festivalul TIFF 2009


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Învăţăturile TIFF-ului - TIFF, 2009, Anca Grădinariu
 Ultima zi - TIFF, 2009, Mihai Chirilov
 TIFF-ul a devenit o instituţie, Gina Şerbănescu, un interviu cu Tudor Giurgiu
 La TIFF 2009, Andrei Creţulescu
 Palmares cu jumătăţi de măsură - TIFF, 2009, Cristina Corciovescu
 Toate articolele despre Festivalul TIFF 2009


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer