septembrie 2010
Festivalul de film de animaţie anim'est 2010
Accesul la cea de-a 5-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est se va face doar pe baza biletelor sau a abonamentelor festivalului, disponibile în avans pe site-ul www.ticketfan.ro, in magazinele Flanco şi Librăria Engleză Anthony Frost, iar, în perioada 8-17 octombrie 2010, la fiecare dintre casieriile cinematografelor Patria, Scala şi Union din Bucureşti.

Abonamentele s-au pus în vânzare pe site-ul www.ticketfan.ro şi în reţeaua magazinelor Flanco şi Librăria Engleză Anthony Frost, începând cu data de 20 septembrie 2010, dar se vor putea cumpăra şi de la casieria cinematografului Patria, începând cu data de 8 octombrie 2010, prima zi a festivalului.

Există următoarele tipuri de abonamente:
Abonament de 10 proiecţii - 80 lei. Acest tip de abonament asigură accesul la 10 intrări la una sau mai multe proiecţii din programul festivalului. Abonamentul de 10 proiecţii este nenominal şi poate fi folosit atât pentru a permite accesul posesorului la 10 proiecţii, cât şi pentru accesul mai multor persoane la una sau mai multe proiecţii din cadrul festivalului, în limita celor 10 intrări.
Festival Pass - 150 lei*, nominal. Garantează accesul posesorului (identificat pe pass cu fotografie şi nume) la toate proiecţiile Anim'est 2010, desfăşurate în perioada 8-17 octombrie 2010 la Cinema Patria, Cinema Scala şi Cinema Union. Festival Pass nu permite accesul la evenimentul Creepy Animation Night 2 de vineri, 15 octombrie 2010, ora 23:00, de la Cinema Patria, şi nici la proiecţia specială Videoclip & Advertising din Club Control, de joi, 14 octombrie 2010, ora 21:00.

O noutate absolută în peisajul festivalier românesc o constituie perioada de pre-sale: Astfel, până duminică, 26 septembrie 2010, inclusiv, Festival Pass-ul Anim'est va putea fi achiziţionat la un preţ special: 120 de lei.

Biletele pentru proiecţiile individuale, pentru Creepy Animation Night 2 şi pentru proiecţia specială Anim'est din Club Control vor fi puse în vânzare după data de 23 septembrie 2010. Biletele individuale se vor pune în vânzare după data de 23 septembrie pe site-ul www.ticketfan.ro, în magazinele Flanco din toată ţara şi Librăria Engleză Anthony Frost, iar pe 8 octombrie 2010, prima zi a festivalului, la Cinema Patria, Cinema Scala şi Cinema Union.

Bilet individual de intrare - 10 lei. Biletul este valabil pentru o singură intrare la Cinema Patria, Cinema Scala, Cinema Union. exclusiv la proiecţia pentru care a fost achiziţionat.
Bilet individual de intrare la proiecţia specială Videoclip & Advertising din Club Control - 25 lei. Biletul permite intrarea la proiecţia ce include ambele programe ale competiţiei Videoclip & Advertising, precum şi un concert al trupei The Pixels.
Bilet individual de intrare la evenimentul Creepy Animation Night 2, care va avea loc în seara de vineri, 15 octombrie 2010, la ora 23:00, la Cinema Patria - 25 lei. Accesul minorilor în sala de proiecţie la Creepy Animation Night 2 este strict interzis, evenimentul fiind rezervat exclusiv spectatorilor cu vârsta de peste 18 ani.
Bilet de intrare la secţiunea Minimest - 5 lei. Biletele pentru proiecţiile din cadrul secţiunii Minimest (programate începând cu ora 10:30 sâmbăta şi duminica, respectiv 11:30, în timpul săptămânii, la Cinema Patria) pot fi cumpărate cel mai devreme cu 40 de minute înainte de începerea proiecţiei, de la casieria cinematografului Patria. Copiii şi însoţitorii lor vor putea intra la programele Minimest achitând jumătate din preţul unui bilet individual obişnuit.

Exceptând secţiunea Minimest, bilete pentru orice proiecţie, din orice locaţie şi din oricare zi a festivalului pot fi achiziţionate online, de pe site-ul www.ticketfan.ro, din reţeaua de magazine Flanco şi Librăria Engleză Anthony Frost, precum şi, începând din data de 8 octombrie 2010, de la casieriile celor trei cinematografe.

Mai multe detalii despre biletele şi abonamentele Anim'est 2010 se găsesc pe pagina http://www.animest.ro/bilete.aspx şi pe www.ticketfan.ro.

Spotul oficial Anim'est 2010 - Romania welcomes anim'est, alături de celelalte materiale video oficiale ale acestei ediţii pot fi urmărite accesând galeria video a festivalului, la adresa www.animest.ro/video.aspx.

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est va avea loc în perioada 8-17 octombrie 2010 la Cinema Patria, Cinema Scala şi Cinema Union din Bucureşti, şi va fi urmată de un follow-up la Cinema Victoria din Cluj-Napoca, în perioada 22-24 octombrie 2010. Anim'est este organizat de Asociaţia Estenest, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi Ogilvy.
Partener principal: Groupama

Parteneri: Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti - ArCuB, Institutul Cultural Român, AFCN, Japan Foundation, Ambasada Olandei, Centrul Cultural al Republicii Ungare din Bucureşti, British Council, Ambasada Franţei, Institutul Francez din Bucureşti, Delegaţia Wallonie-Bruxelles, Ambasada Portugaliei, Animax, Stella Artois, CoolBazar, Toon Boom, Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), Control-Shift, Mindshare, Philips, TNT, Transilvania Film, Ro-Image2000, Clorofilm, Odeon Cineplex, RADEF RomâniaFilm, TrueArt
Maşina oficială: Opel
Partener media principal: Pro Cinema
Susţinut de: MTV, ProFM, Gândul, PRO TV Magazin, The ONE
Parteneri media: 24 FUN, Cocor Media Channel, Ring, Observator Cultural, Revista HBO, Decât o Revistă, YachtExpert, TAROM Insight, Oops! Media, Elevate
Parteneri media online: Cinemagia, Protv.ro, Procinema.ro, Perfecte.ro, Apropo.ro, Mediafax.ro, Hotnews.ro, WebPR.ro, HboClub.ro, Port.ro, Metropotam, Filmetari.com, FEEDER, Yazee, Stiupecineva.ro, Liternet.ro, Cinefan.ro, animationmagazine.eu, Hotcity.ro, Cinemazing.ro, Ambasada.ro.

Descarcă programul Anim'est 2010 aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus