septembrie 2011
Miercuri, 28 septembrie 2011, Hooleelogans, trupa câştigătoare a premiului de regie la ediţia a VI-a a Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis joacă în cadrul Open Stage - noul program lansat de Godot Café-Teatru, dedicat tinerelor talente.
 
Hooleelogans Timişoara trece de pe scena celui mai tânăr festival de teatru pe scena celui mai tânăr teatru independent. Daca i-aţi ratat la Ideo Ideis îi puteţi vedea miercuri, 28 septembrie 2011, începând cu ora 20:00, la Godot Cafe-Teatru. Intrarea este liberă.
 
Colaborarea Ideo Ideis cu Godot a început în august 2011 şi îşi propune să susţină teatrul tânăr. Anul acesta premiul Godot a ajuns la trupa timişoreană Hooleelogans, pentru spectacolul Sânziana şi Pepelea, inspirat din opera lui Richard Kunisch.
 
"Un rege meschin, o prinţesă necoaptă şi un zmeu altruist, într-o lume onirică şi reală totodată, sunt ingredientele poveştii noastre. Inspirat din opera lui Richard Kunisch, dar şi din scrierea lui Vasile Alecsandri, acest spectacol stârneşte tinerilor de astăzi pofta pentru basmele de ieri. Restul e acţiune...", a declarat Mihai Prejban, regizorul spectacolului.
 
Pentru rezervări:
0736 414 244 | 021 316 16 82 | [email protected]

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus